2023. június 19.a párjával járt itt 15 Ma voltunk vacsorázni ketten a párommal. Én gombakrémlevest ettem a párom szegedi halászlevet evett. De kezdjük az elején. Az apperitif italunk bőven a leves felszolgálása után érkezett meg. De ezt még elneztük mert szép a kilátás. Mikor a levest megkóstoltuk akkor már kirajzolódott bennünk az, hogy rossz helyen vagyunk.
Soha nem ettünk ilyen rossz halászlevet. A hal benne rossz minőségű volt kenyér száraz és kevés volt. A gombakrém leves nem volt rossz, de már ettem jobbat is. A főételek (fetával töltött jércemell, Fish and Chips) egyáltalán nem hasonlítottak az elképzelésünkre. 20 dkg jérce plusz 200 Ft-ot nem érő salátát ettem. Soha többet. . . . éhes voltam még utána (58kg vagyok) A Fish and Chips borzalmas volt, bár szépen tálalták. És sokat is vártunk rá. Senkinek nem ajánlom az éttermet. UI: Erre a borzalmas kiszolgálásra elkértek 10% szervízdíjjat.