2020. július 23.gyerekekkel járt itt 35 Ismerősök ajánlására kerestük fel a helyet. A velős piritós valóban finom, a hamburger elég kezdetleges, a húst keresgélni kellett benne. A pultban lévő hölgy kimondottan undok és ellenséges, a kávé életem egyik legszörnyűbbje volt. Több mint fél órát álltunk sorban a tűző napon csecsemővel, majd kb újabb fél óra volt mire elkészült az étel.
Az asztalok kb fele árnyékos, a többi tűző napon. . . Nem volt egyszerű helyet találni sem, de úgy negyedik alkalomra sikerült. A parkolóba sem ártana pár fa némi árnyékként.
2020. július 23.gyerekekkel járt itt 35Az adagok elég nagyok, ízletesek, ár-érték arány megfelelő. A kültéri rész hemzseg a darazsaktól, egyikünket (egy kismamát) meg is marták. . . Menüt szerettünk volna ebédelni, de közölték, hogy elfogyott. Az étlap kínálata változatos, az ár a környék átlagáraitól minimálisan magasabb. Ismerősök ajánlották a helyet, de nekünk csalódás volt.
2020. március 5.egyedül járt itt 35 A felszolgáló kedves, aranyos, mosolygós. Az étel is elég hamar megérkezett. A kávé keserűre pörkölt fajta, ami nem tartozik a kedvenceim közé. A kétfajta választható menüből a húsleves és gyros tál mellett döntöttem. A leves kellemes ízű, de csak tésztát tartalmazó alaplé volt zöldségek és minden más nélkül.
A főétel sima nagy kockára vágott hús gyros fűszerrel lepirítva. A saláta halványan sem emlékeztet a görög salira, csikozott káposzta, pár jégsaláta darab, nyomokban (2 apró kocka) paradicsommal és szintén grammokban mérhető uborkával. Az egész nyakon öntve ezersziget öntettel, ami -ízlés kérdése - de nem hozzá való. Pozitívum, hogy a krumpli nem tocsogott az olajban. Összességében bármelyik útszéli büfében jobb gyrost készítenek mint itt. A hely kialakítása kellemes, de egy barátságos, tolakodó kutya folyamatosan ugrált rám és kunyerált, majd a szomszéd asztal alatt kissé elengedte magát. . . Szeretem az állatokat, nekem is vannak, de mindennek megvan a maga helye, így alig vártam, hogy távozhassak.
2020. február 3.a párjával járt itt 55 Több alkalommal jártunk itt. A menük háziasak, jóízűek, olcsók, de nagyon kis adagok. Ezért az étlapról választottunk legutóbb kétszemélyes tálat, levest, desszertet. Mindhárom fogás nagyon finom volt. A főétel tálalása egyedi, ízei kimondottan jók, mennyisége bőséges, árban megegyezik a hasonló helyekkel, de a mennyiség és minőség miatt megérte.
Egyetlen zavaró tényező, hogy a pincér nem nézte ki belőlünk, hogy nem olcsó menüt kérünk, fel sem ajánlotta az étlapot, úgy kellett külön kérni. Parkolóhelyet mindig csak távolabb találtunk, de utána lesétáltuk az ebédet legalább.
2020. január 14.a párjával járt itt 55 Negyedik próbálkozásra volt nyitva, de felülmúlta a várakozásainkat. Egyszerű, családias, pici étterem, ingyenes parkolással. Az adagok nagyok, az ízek egyediek és kiválóak, ennek megfelelően az ár is borsos, de erre a helyre merem azt mondani, hogy a minőséget fizettük meg. Az étlap egyszerű, sok különleges dologgal.
Elsősorban steakek, burgerek, japán levesek és tenger gyümölcsei a kínálat, változatosan elkészítve. A teljes ételsor csak időszakosan, csütörtöktől vasárnapig áll rendelkezésre. Minden vendégtől megkérdezik mennyire átsütve kéri a húst - húspogácsa esetén is, ami szintén egyedi. Párom -volt gyorséttermi dolgozó- velem azonos véleményen van, hogy életünk legfinomabb burgerét itt kóstoltuk. A húspogácsa friss, finom, érezni a grill és füstaromát rajta, a felhasznált sajt, saláták egyéb anyagok is kifogástalanok. A leves több liter, egy adaggal ketten is alig birkóztunk meg. Az ételre kicsit várni kellett, de megérte. Az egyetlen hely eddig ahol a szakács kijött a vendégek közé beszélgetni, kérdezni, fiatal, közvetlen és kedves. Készségesen válaszolt a kérdéseinkre is, nem kezelte szakmai titokként. Egyedül a kávé ami nekem nem ízlett (páromnak igen) de én eleve nem szeretem a túlpörkölt fajtákat. Mindent összevetve, amikor pénztárcánk engedi visszamegyünk megkóstolni a kínálat többi részét is.
2020. január 6.a párjával járt itt 25 Házassági évfordulót ünnepelni tértünk be, mert szinte naponta elmegyünk előtte már másfél éve. Sajnos amit kinéztünk helyet hétfőn nincs nyitva. Az étel drága, rosszul ízesített, az étlapon leírtaktól eltér. Olcsó alapanyagok és hozzá nem illő fűszerek. A sajtkrémleves valami univerzális alaplé tejszínnel felöntve, némi reszelt sajttal, épphogy langyosra melegítve.
Főételnek grilltálat rendeltünk, gondolva azt nem lehet elrontani. . . Hát tévedtünk. Minimális hús- ebből egyik sem grillezve (sima olajban sült fasirt, enyhén szagos már, szintén olajon pirított pici vékony karajszelet és egy sütöben sült kb 1/6 csirkemell darab baconnel) A grillzöldségnek csúfolt köret konzervgomba pici cukkini és olcsó fehér félig sült lecsopaprika, pár hasábburgonyával. Az egészre feltette a koronát a hozzá nem illő filléres kinai mártás meg a majonéz, díszítésnek piros arany a tányér szélére kenve. Desszerthez már nem volt kedvünk. A környék legrosszabb kávéját is itt kóstoltuk. Egyedül a palackos üditőkkel nem volt gond. Ráadásul az egészért annyit fizettünk mint valami lehúzós stílusosabb helyen.
2019. szeptember 19.a párjával járt itt 45 Régóta csalogatott a hely, aztán egy alkalommal mikor láttunk helyet a parkolóban betértünk. A kiszolgálás nagyon lassú volt, az étel finom. A gyümölcsleves szépen tálalt, jóízű, bár a mi ízlésünknek túl édes. A belga meggysör fenomenális, pedig én nem szeretem a sört. . .
Főételnek 2 személes tálat és salátát ettünk, ez ízben és mennyiségben is rendben volt. Ami nem tetszett, hogy a saláta részei nem voltak rendesen lecsepegtetve, helyenként erős klóros víz aroma érződött rajta. Összességében egész ehető volt minden, lassú kiszolgálással és a környék éttermei közül (ahol jártunk) az egyik legmagasabb árral. A pincér eleve 5 ezerrel többet mondott, nem tudom hogy véletlen, vagy direkt, de a sötét ellenére megnéztem az elém tett nyugtát és korrigáltam.
2019. június 21.a párjával járt itt 45 Többször is megszálltam itt, pár napra, illetve hétre, egyedül és párommal is. A szobák egyszerüek, saját fürdővel, ingyenes gyors wifivel. Alapvető igényeket kielégítő, de tiszta és barátságos szálláshely, családias hangulattal. Az udvarban hátul zárt parkoló van a vendégeknek, az egész épülethez kulcsot adnak, akkor jön-megy mindenki amikor akar.
A környék legolcsóbb helye. Étel ugyan nincs, csak italbolt alatta, de a tulaj készségesen felajánlotta, ha nem akarunk rendelni, használhatjuk a konyhájukat bármikor. Az italbolt 22 órakor bezár így a nyugodt pihenés lehetősége adott. egyetlen negatívum a légkondi hiánya, na de ezen az áron ez nem is várható el.
2019. június 21.a párjával járt itt 45Rendszeres vendégei vagyunk az étteremnek, mint sokan mások is. Az étlap egyszerű, nincs túl nagy választék, de ami van az olcsó, friss és finom. Az adagok megfelelő mennyiségűek. A tulaj és a személyzet kedves, a kiszolgálás is gyors. Egyetlen hiányérzetet a szegényes desszert és köretválaszték hagyott maga után, ezért az egy pont mínusz.
2019. június 18.a párjával járt itt 25 Régóta szemezgettünk az út melletti étteremmel, mert messziről csalogatott a növényekkel körülvett hatalmas terasza. Belépéskor a felszolgáló hölgy nem tudta uralni a mimikáját, a kényszeritett halvány mosoly ellenére sem. Ott tartozkodásunk alatt végig azt éreztette pofákat vágva, hogy mekkora nyűg neki kiszolgálni, és mielőbb meg akart szabadulni tőlünk.
. . az étlapokat is azonnal visszavitte, nehogy rendeljünk mást is, pedig üres volt az étterem, szóval volt belőle bőven. A gomba leves tulajdonképpen egy szem bolti csiperkével felfőzött hagyományos krumplileves volt, az íze egész jó, mennyisége is megfelelő, de mivel erdei gombát nem látott, nagy csalódás. A főétel minimális adag, a környékbeli éttermekhez képest kb másfélszeres áron. Desszertet nem lehetett rendelni, bár szerettünk volna, erre az volt a kifogás, hogy mit képzelünk, mikor legalább 50 fok van a konyhában. Nem értem, hogy pl egy gesztenyepürében ez miért zavaró. . . A kávé és a cappuchino nagyon finom volt, kellemes meglepetésként a többihez képest. A koronát az tette fel az egészre, mikor a füszeres burgonya alól előkerült pár hajszál a szakácsról - ezek után már nem is tűnt annyira kevésnek az adag.