2019. január 29.egyedül járt itt 45 Pár negatív vélemény ellenére szerintem ez egy jó hely. A fánkok minőségiek, van köztük kevésbé édes. Azért valljuk be egy fánkozó édes ízekkel van tele többnyire :)
Ami tetszett:
- karácsonyi vásár ideje alatt záróra után is még nyitva volt, amíg a készlet tart alapon
- a fánkok szépek, öröm rájuk nézni
- finomak is, nekem a pisztáciás nem ízlett, ellenben a Mr.
Happy Poo kellemes csalódás volt. Boston krémes nálam a favorit. . . - kreatív, ötletes dobozok
- hangulatos, vidám légterű, tiszta üzlet
Ami kevésbé tetszett és érdemes lenne javítani rajta:
- a karamellás jellegű fánkokat eddig nem sikerült megkóstolnom. Szerettem volna biztosra menni és rendelni, de azt írták, hogy nem szükséges, bő a kínálat. Végülis elég bő volt, de a karamellás már délután 4-kor nem volt kapható. A bosszantó, hogy előre próbáltam bebiztosítani a rendelést és mégse jött össze. Ez már a második alkalom volt. - nincs semmilyen kedvezmény több fánk (16 darab például) vásárlása esetén
2015. november 16.barátokkal járt itt 55 Az egyik legjobb gyorsétterem. Az ételek frissek, a kínálat bőséges, aki szereti a sok zöldséget a tányérján, annak van lehetősége itt arra, hogy ne csak a hús-köret verzió nézzen vissza rá. Az ár/érték arány teljesen jó. Nem tudok rosszat mondani a helyre. Népszerűsége miatt, sokszor zsúfolt, ennek ellenére a tisztaság nem csorbul.
A kiszolgálók kedvesek a főétel-leves rész környékén, a kassza felé haladva kicsit tényleg lanyhul a jókedv, de a fizetésnél már ismét visszatér a kedvesség. Amikor a környéken járok mindig úgy szervezem, hogy betérhessek és gyakran viszek haza is, elvitelre is tökéletesek az ételek nagy része.
2015. november 16.barátokkal járt itt 35 A nyáron több alkalommal betértünk hamburgerért, sajnos többször előfordult, hogy elfogyott a buci (pedig nem zárás előtt pár perccel estünk be). A jó kezdet után nem felfelé vezetett a hely útja, sajnos inkább lefelé. A zöldségek egyre kevesebben voltak, paradicsomból megértem a fél szelet, hajszál vékonyat is.
Az utolsó dobás az volt, hogy aki az ételt készíti az ajtó előtt dohányzott. Bár ki van írva, hogy a hely x méteres körzetében tilos, ez látszólag nem zavarta. Engem meg inkább zavart, így nem hogy nem mentünk be, még ívben kerültük ki. Semmi bizalmam nem volt ahhoz, hogy az illető által készített hamburgert egyem meg. Nálunk a listáról lekerült a hely. . . kár érte, az elején finom hamburgereket kaptunk náluk.
2015. november 16.családjával járt itt 35 A hely sajnos teljesen átlagos és inkább alulról. A tárkonyos pulykaragu levest a helyi kifőzde is jobban készíti el, a saláták sem túlságosan ízletesek (a pirítós ázott, löttyedt már felszolgálásnál). A frissen sültekben viszont nem lehet csalódni, de sajnos ez kevés egy jó értékeléshez.
A környék nem bővelkedik a jó éttermekben, így igazán megérné egy jó szakácsot alkalmazni. A hely kínál napi menüket is, egyenlőre még nem vettem magam rá a próbára, holott árban kedvező. Sajnos nem lesz a kedvenc helyem, maximum "ha nincs más" kategóriába esik.
2015. november 16.barátokkal járt itt 25 Szeretem a mexikói ételt, de sajnos ez a hely csalódást okozott. Többször adtam esélyt, de egyik alkalommal se távoztam elégedetten. Aki egy jó kis mexikói ételre vágyik, jobb ha más helyet keres. Bár inkább amolyan gyorsétterem, az árak a kapott ételhez képest magasak. Ha egy jó kis mexikói ételt kapnék, akkor szívesen megfizetném, de így sajnos nem.
A tortilla inkább nyúlós, a bab, a rizs mennyisége elnyomja a burrito ízét és bár a quacamole feláras, így se jut megfelelő mennyiség, hogy élvezhető legyen a végeredmény. A kiszolgálás nem különösképp kedves, inkább kissé kínos, mint kedves. Pozitívum, hogy lehet kártyával fizetni, a felső emeleten tágas ülőhellyel várnák a vendégeket, ha lennének. . . Maga az ötlet jó és ha jól láttam végre a műanyag, igénytelen leveses tálak is le lettek cserélve (emiatt nem választottam soha levest, mert a hideg kirázott az újra és újra elmosott műanyag tálak látványától). Kár a helyért, az ötletért, a jó kis mexikói ízekért.
2015. november 16.gyerekekkel járt itt 55 Kétszer látogattuk eddig meg ezt az éttermet. Internetről néztük ki, az értékelés és a menü alapján döntöttünk mellette első látogatásunkkor. Nyári nagy meleg volt, sajnos nem klímás a helység, de ennek ellenére kellemesen telt az idő. A nagy meleg miatt a levest kihagytuk, mexikói ételt kóstoltunk.
Az étel mennyiségével és feltálalásával maximálisan elégedettek voltunk. Nekem egyetlen szomorúság a jóízű salsa és quacamole hiánya. Gyerekeknek jópofa mosolygós burgonya van, azonban az én Lurkóm jobban kedveli a "felnőttes" rántott husi hasábbal kivitelt. Nem írom a számlájukra, válogatós a gyermekem. A limonádé kifejezetten finom volt, végre nem az édes lötty, jól esett a nagy melegben. Második alkalommal már hűvösebb időben látogattunk el. A leves bőséges és ízletes volt. Második fogásként a napi ajánlatú bárány kicsit angolosra sikeredett, amelyet a csapat férfi tagjai jól viseltek, Anyukám már kevésbé. Esetleg egy kis info erről jó lett volna. Gyerkőcöm rántott husi-hasáb kombinációja nem okozott csalódást és a többi étel is kifogástalan és finom volt. Kedvelem a tányérok díszítését, igazán ízléses. A felszolgáló nagyon kedves volt. A kávé, cappuccino mindenki ízlésének megfelelt, azonban a desszerttel voltak gondjaink. A házi krémes inkább száraz volt és nyűg volt elfogyasztani, a brownie szintén nem volt a topon, nagyon száraz volt és hidegen lett tálalva. A fagyi stimmelt az oldalán, de aki egy jó, meleg, "nyúlós" igazi brownie-ra vágyik, az hatalmasat csalódik. A desszertek díszítése profi volt, azonban a fordított esetnek jobban örültem volna, kicsit rút kinézetnek, de finom desszertnek. A kiváló értékelésem inkább az össz képet tükrözi, a hely nagyon hangulatos, tetszetős, tiszta, az étlap bőséges, kártyás fizetési lehetőséggel. Remélem legközelebb a desszertekkel nagyobb sikerünk lesz, bár a legutóbbi negatív élmény miatt, lehet kihagyjuk. Viszont mindenképp egy kellemes ebédet töltöttünk el, ízlelőbimbóink 90%-os elégedettségével.
2015. augusztus 11.barátokkal járt itt 25 A Vapiano az egyik kedvenc helyem volt. Sajnos azonban a minősége romlott, minden téren. Némelyik szakács (aki még nem járt itt, az ember orra előtt készítik az ételt) úgy tűnik, hogy sértésnek veszi, hogy mertem rendelni, vagy épp azt, amit (pedig nem választok bonyolultat), valamint több alkalommal előfordult, hogy a tészta kicsit kemény maradt, valamint a szósszal nem volt rendesen összekeverve.
Azért szerettem anno bele a helybe, mert láttam, hogy készül és mindig jól össze volt érlelve a tészta a szósszal, sosem maradt üresen sehol a tészta. Szerettem a friss bazsalikom leveleket rátenni, mostanság lekopasztott növények vannak, ha egyáltalán vannak. Múltkor a női mosdóban nem volt világítás a toaletten, akinek a mobilja nem adott fényt, sötétben végezhette a dolgát. A mosdó többször inkább koszos volt, mint tiszta. Az alumínium tálca csúnya, igénytelen hatást kelt. A salátán néha olyan kevés az öntet, hogy az ember csak legeli a zöldet. Desszertből egy kedvencem van, sosem csalódtam benne, ezt tudom elmondani a kávéról is (café latte). Fizetésnél szintén azt érzi sokszor az ember, hogy mekkora nyűgöt akaszt a szegény pénztáros nyakába ezzel. Kedves gesztus vagy elköszönés hiányzik. Röviden az ételek sokkal összecsapottabbak, mint megszoktuk, a szakácsok, pénztárosok sokszor flegmák, a hely nem túl tiszta (önmagához képest), a mosdó volt már átlagon aluli is. Nem tudom nem megemlíteni a falon lévő "díszletet", helyes srácok, a kép mérete nem túl nagy. Ezzel szemben egy fickó, ha jól emlékszem hiányzó fogakkal, kifejezetten evés közben nem a látványára vágyunk, hatalmas méretű kép.
2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 35 Régóta szerepel a "kedvenc" éttermeink listáján a Branco Steakhouse. A problémánk a változó minőséggel és kiszolgálással van inkább. Az ételek régen isteniek voltak, most inkább csak finomnak nevezném őket. Azonban van egy-egy fogás, ami egyszer ilyen, egyszer olyan.
Persze egyforma nem lehet teljesen, de amikor egy csípősebb, pikánsabb szósz egyszer mérsékelhetően erős, utána meg annyira, hogy megöli az ételt, élvezhetetlen, már-már ehetetlen, az sajnos nem túl jó. Az ételek többsége finom, a menü egész jó, sajnos én a tésztás ételeket hiányolom és a gyerkekek részére szűk a választék. A pincérek sosem kérdezik meg, hogy ízlett-e az étel, még akkor se, ha feltünően sok marad a tányéron. Jobb helyeken, ilyen esetben felajánlanak egy cserét (mint amit említettem, hogy lemarja a torokról a bőrt, olyan csípősre sikerült), vagy egyszerűen nem számolják fel, főleg visszatérő vendég esetén (mi emiatt egy darabig most nem leszünk azok). Vannak nagyon kedves pincérek, de van olyan is, akiről sajnos ez nem mondható el. A játszó sarok nagyon jó ötlet, sok játékkal van és kellően elszigetelt a többi helységtől, hogy a gyerekesek és gyerekek nélkül érkezők fesztelenül tölthessék el az időt, ne zavarják egymást. Van, hogy túl sokat kell várni az ételre, néha vadászni kell a pincérre. A hely tisztaságát tanítani kéne, soha nem volt probléma se a mosdóval, se az étterem többi részével. Az ár az átlagnál magasabb, de a színvonalhoz megfelelő lenne, ha a fent említett dolgokra odafigyelnének. Remélem a jövőben sikerül ebbe az irányba haladni, mert kár lenne ezért a helyért.