2015. november 18.családjával járt itt 45 Nagyon finomat ettünk, de sokat kellett rá várni és nem éreztük magunkat kényelmesen, mert nagyon zsúfolt az étterem, a mellettünk lévő asztalnál ülők minden egyes szavát hallottuk és gondolom vica versa. Picit drágálltuk az árakat, viszont annak nagyon örültünk, hogy kisfiunknak volt lehetősége rajzolni az asztalnál, míg elkészült a vacsora.
Ja egyébként férjem nem azt kapta, amit rendelt, de már nem is szóltunk érte, mert így is rengeteget kellett várni.
2015. november 18.családjával járt itt 35 Két éjszakát töltöttünk ezen a helyen egy parányi padlásszobában,az ágyat csak lehajolva tudtuk megközelíteni, parányi kicsi volt a tusoló és maga a fürdőszoba is, iszonyú meleg volt, ezért tárva nyitva kellett hagyni a tetőtéri ablakot mindaddig, míg nem kezdett el esni az eső. A reggeliző helyiség is rettenetesen szűk volt.
A fürdőt sajnos 30 percnél tovább nem kötött le, unalmas, és hosszan üldögélni benne túl forró. A fürdő sajnos piszkos is volt. A recepciós sajnos nem mosolygott amikor megérkeztünk. Viszont amit én eddig még nem láttam, egy kis táblával jelezve volt, hogy ki takarította ki a szobánkat. Az ágy gyönyörűen meg volt csinálva és jól esett, hogy készíthettünk magunknak kávét és teát. A minibár szuperül fel volt töltve. Volt szappan, sampon, papucs, köntös, törölközők bőven, varrókészlet. A tv adók kevésnek bizonyultak.
2015. november 18.a párjával járt itt 45 Házassági évfordulót ünnepeltünk a párommal, augusztus végi este volt, nagyon kellemes hőmérséklettel a teraszon, közvetlenül a Duna partján, szerencsére szúnyogok sem voltak. Nagyon kellemes meglepetésben volt részünk az ételt illetően, minden nagyon finom volt, jól eltalálták a fűszerezést, túlságosan különleges ízkombinációkat nem használtak, inkább hagyományosnak mondanám az étlapot, de kitűnően elkészítve.
Hatalmas adagokat kaptunk. Maximálisan elégedetten távoztunk. Egy ici-picit lehetett volna olcsóbb. :-))
2015. november 18.családjával járt itt 55 A sajátos stílusban kialakított étterem nagyon megnyerő, kényelmes, diszkréten elszeparált boxai ideális pároknak, családoknak, de baráti társaságoknak is. Nagyon örültünk a gyereksaroknak és a mosdó is megnyerő volt. Az ételek nagyon finomak voltak, érdekes ízkombinációkkal kóstolhattuk libaajánlatukat.
Az adagok szerintem nincsenek egészen arányban az árral, de minden más egyéb miatt azt mondom még így is megérte.