2020. január 2.a párjával járt itt 55 Már 7 alkalommal töltöttünk itt hosszabb-rövidebb időt, különböző évszakokban. Itt minden adott, hogy kikapcsolódjunk,helyben vízi-színházi előadást nézhessünk,állatparkban sétáljunk és bolyongjunk Mini Magyarországban. Ha csak "ejtőzni" vágyunk, számos, kényelmes napozóágy áll rendelkezésünkre.
Úszkálhatunk a mindig tiszta medencében,lazulhatunk az élmény medencében. Többször úsztunk a Holt-Körösben is. Gyakran relaxáltam a gyógyvizes medence valamelyikében. Van kedvenc szobánk, s az utóbbi időben ott töltjük pihenéseinket. Ragyogó kilátás nyílik a rendezett parkra, medence térre és a folyóra. Az ételek választékosak, finomak. A pincérek figyelmesek, udvariasak, vannak, akik már mosolyogva fogadnak minket. A hotel minden dolgozója udvarias, szolgálatkész. Mivel rendszeresen járunk ide a recepción nagy mosollyal, barátságosan üdvözölnek minket érkezéskor. Ragyogó hely családosoknak. Játszóház, gyermekmedence és minden igényt kielégítő villaházak várják az ide érkezőket. Mi már 2020-ra is lefoglaltunk egy hetet kedvenc hotelunkba. Minden korosztálynak ajánlom ezt a kiváló hotelt!
2020. január 2.a párjával járt itt 55 Szilveszterkor 4 napot töltöttünk el egy fantasztikus 2 szobás lakosztályban. A nappali kandallójában pattogott a tűz, a fürdőszobai jakkuziban ellazultunk. A hatalmas erkélyről csodálatos panoráma tárult elénk. Maximális kényelemben volt részünk. Az étterem svédasztalos választéka páratlanul változatos volt.
A szilveszteri vacsora különleges és nagyon finom volt. A felkínált borok a gasztronómiai élményeinket fokozták, ehhez nyújtott kedves, szakszerű segítséget Major Judit. Az este folyamán Lantos igazgató úr és az étterem vezetője is többször megállt a vendégek asztala mellett és szívélyesen beszélgettek velünk is, érdeklődtek hogylétünk és az ételek felől. A hotel minden dolgozója nagyon udvarias és készséges volt,ez volt garancia a családias légkörre.