2015. augusztus 10.gyerekekkel járt itt 35 Mar jartunk itt korabban csak desszertet enni, ami nagyon jol sult el. Elveztuk a csodas naplementet mikozben a finom edessegeket eszegettuk. Eppen ezert fogadtuk meg, hogy visszajovunk ide egyet enni, pedig az arakat mar akkor is borsosnak talaltuk. Oten voltunk, igy nem tudtunk a kis kinti boxokba ulni, igy a terasz egyik ures asztalanal foglaltunk helyet.
Viszonylag sokan voltak. A pincer udvarias volt es kedves. A rendelt italok viszont kozel sem hidegek. Kertunk jeget, kaptunk is 5 darabot, igy bekuldtuk a gyerekeket meg egy adagert. (nem ertem miert kell a jeggel sporolni, plane egy limonadenal vagy egy szorpnel, ami nem hideg)
Mikozben vartuk az eteleket, megerkeztek a szunyogok. Par perc leforgasa alatt szunyogok hada inditott tamadast ellenunk, de se rovarcsapda, se faklya, se spray, vagy fustolo sehol. Igy kenytelenek voltunk bekoltozni, mondjuk ott is csak egy fokkal volt jobb a helyzet. Aztan megkaptam a pizzamat es vartuk a tobbi etelt. Odajott a felszolgalo szolni, h sajnos elrontotta a sef a rendelest es nem szelesmetelttel keszitette a carbonarat, hanem spagettivel. Baratnom hatarozottan csalodott volt, hiszen kimondottan nem szereti a spagettit. Na jo, de jojjon mar az etel, hiszen a pizzam mar ott arvalkodott egy ideje (kb 10 perccel kesobb jott meg a tobbi etel). A lanyom gombas csirkemellenek a szaftja hideg volt. A ferjem spenotos, paradicsomos, mozzarellas csirkemellje korrekt volt, de semmi extra, semmi izgalmas izvilag. A carbonarak is korrektek voltak, leszamitva a tevedest. A pizzam pedig nagyon gyenge. Alig birtam reces kessel felvagni a tesztat, szaraz volt es nem rugalmas. Tul tomor, szinte elragni is nehezemre esett. Eroteljesen tulsutott volt. A szosz, a feltet rendben volt. Kicsit felreallt a szank a vegere. Nagyon sajnaljuk, mert nagy bizadalmunk volt a helyben, de az ar/ertek egyaltalan nincs aranyban. Javukra szoljon, hogy a szamla vegosszegebol levontak 10%-ot a tevedes miatt es udvariasan kezeltek a helyzetet. De borravalot ezuttal nem hagytunk.
2015. július 5.barátokkal járt itt 15 Baratokkal pentek esti vacsorara ultunk be, azert mert epp arra setaltunk. Elso ranezesre a kerthelyiseg kellemesnek tunt. Ahogy leultunk eszrevettem, hogy koszos a terito, valami meghatarozhatatlan piszok volt rajta. A felszolgalo modoraval nem volt gond, de szerencsetlennek borzaszto izzadtsag szaga volt.
Miutan a gyurott es fantaziaszegeny etlapot attanulmanyoztam, letettem a gintonicos tervemrol es rendeltem egy hosszulepest. Meleg volt es buborekmentes. Ezek utan mar nem remenykedtem az etelekben. Botranyos volt. Nem is reszletezem. Tobbet a kornyekere sem megyunk a helynek.
2014. augusztus 21.barátokkal járt itt 45 Nyari esten ultunk be a to fele nezo teraszra, remek kilatassal. A felszolgalo rogton az asztalnal termett es mar vette is fel az italrendelest. Az etelvalasztek elegge leegyszerusitett, tul izgalmas fogasokkal nem talalkoztam. Szerettem volna varialni (szarnyas helyett sertes husbol kerni a palermoit) de sajnos erre nem volt mod.
Az eteleket rendkivul gyorsan megkaptuk, gyakorlatilag 10 percen belul. Mindennek jo ize volt, de a hus laposra volt klopfolva es szarazra volt sutve. Illetve az altalam valasztott fogas nem eppen jol osszeallitott volt. Tocsihoz nem adnek sult krumplit, kisse szaraz volt egyben, pedig kulon-kulon minden osszetevoje izletes volt. Mindezek ellenere az arak rendkivul baratsagosak, remek ar/ertek arannyal. Akik viszont valami pluszra vagynak, azoknak nem ajanlom a helyet.
2014. július 15.barátokkal járt itt 35 Nagyon orultunk, h vegre nyilt egy hambis a varosban, de latogatasunk utan lelekesedesunk alabbhagyott. . . A szemelyzet kedves volt es rugalmas, de a hamburger kozel sem tokeletes. Sima szezammagos zsemlevel kertem, mert ugy iteltem meg, h a retro bucival borulnanak az aranyok. Latvanyra gusztusos es nagy adag. De mihelyst a kezembe vettem az elso reakciom, h hideg a buci.
Ez az elso harapasnal is bebizonyosodott. A hus meleg volt, de a bucinal hianyoltam, h legalabb langyos legyen. Foagalmam sincs, h elopiritottak -e, de a tovabbiakban a zsemle atomjaira hullot, ami altal elvezhetetlenne valt az eves. A titkos hazi szosz szerintem nem passzolt az egeszhez, nekem tul mustaros volt. Egy ketchup jellegu hazi szosz inkabb illene a hamburgerhez. A zoldesegek frissek voltak, talan a jegsalatabol kevesebb eleg lenne, mivel az potyogott ki elsonek. A hus mire a vegere ertunk es kuhult, ragos, gumiszeru lett. A koretkent fogyasztott fuszeres sult krumpli friss volt, bar a fuszer nem igazan volt erezheto. Egy finomabb ketchup itt is dobna az egeszen.
2014. július 8.gyerekekkel járt itt 45 Ahogy belep az ember mar azonnal maradni tamad kedve. Zegzugos, virogokkal, novenyekkel teli, meghitt, hangulatos terasz fogad minket. Sajnos mi egy bena pincert fogtunk ki, de vegig udvarias volt es segitokesz. A szakacs az orrunk elott keszitette el az eteleket, mindvegig humorosan, kozvetlen hangnemben kommunikalt a bameszkodokkal.
A kinalat szamomra kicsit "butitott", nem tul fantaziadus, tobbnyire a magyaros vonalat kovetve. Hianyoltuk a grillhez passzolo koreteket, a legtobb etel rizs/ hasabburgonya variacioval van az etlapon. Kulon salatak sincsenek, hanem salatabar, mely javareszt savanyusagokbol all es az ara eleg borsos 750Ft. Ezt is gyenge pontnak velem. Az etel friss volt es izletes egyebkent. A desszertkinalat is gyenge, gyakorlatilag csak palacsintakbol all. Inkabb lementunk a setanyra fagyizni. A szamlazas eleg zurzavaros volt, mivel varialtuk a koreteket, fel volt szamolva a koretmodositas adagonkent 150 Ft-tal, holott volt ket adag etel melyet koret nelkul kertunk, kettonel meg csak rizst es csak hasabburgonyat. Nem szoltunk mivel a ket adag salatabart nem szamlaztak ki. Viszont osszesgeben nagyon kellemes hely, egyszer egy nyaron belefer.
2014. július 2.családjával járt itt 55Rendszeresen visszajarunk a megbizhato minoseg es hangulat miatt. Magyaros a kinalat, az etelek igenyesen es izletesen vannak elkeszitve. A kiszolgalas mindig kifogastalan volt. A kilatas fantasztikus.
Egyetlen negativ eszrevetel, hogy az etlapot varialhatnak, mert mar unjuk kisse...
2014. június 2.gyerekekkel járt itt 55 Ha a Balaton felé járunk és gyorsan szeretnénk jót enni, mindig a Porcióba megyünk. Rendkívül gyors a kiszolgálás, az ételek mindig frissek és finomak. Magyaros, megbízható vonal. Elfogadnak mindennemű utalványt, kártyát. Még a kutyát is bevihettük télen magunkkal és kedvesen bántak vele. Jellegzetes "kockás abroszos" hely.
(sajnos a legutóbbi ottjártunkkor már nem a kockás abroszok voltak fent. . . )
2014. június 2.gyerekekkel járt itt 45Igényes kiszolgálás, finom süteményekkel/italokkal. A hely kissé "burzsuj" tele láthatóan jól szituált vendégekkel, de alapvetően van miért odamenni.
Az árak magasak, de ilyen finom és házias jellegű süteményeket sehol sem kapni.
Negatívum, ami szerintem nagyon gáz, hogy nem lehet kártyával fizetni. Illetve a WC borzasztóan kicsi ekkora forgalmú helyhez képest.
14 fotózott hely / 2 oldalon