2021. június 18.a párjával járt itt 55Továbbra is elkötelezett hívei vagyunk a helynek! Gondoskodás, kiváló konyha, nagyszerű ízek, gyönyörű környezet... Csak gratulálni tudunk!
2020. augusztus 2.családjával járt itt 45 Főszezon, vasarnap 14. 30kor érkeztünk. Előre tájékoztattak, hogy kb. fél/1 óra a várakozási idő. Teljesen korrekt, hogy szóltak! Ehhez képest viszonylag gyorsan érkeztek az italok, sőt a leves és az előétel sem sokat váratott magára. Remek ízek, bár a bruschetta “kenyerét” átgondolnám.
A steak-et erdemes eggyel sultebbre kérni, mint ahogy szeretnénk, akkor lesz pont olyan:) Összességében tényleg jó konyha, igyekvő pincérek, figyelmesség, szép tálalás nagyon finom ételek. Csak így tovább!
2020. július 21.családjával járt itt 25 Nem igazán értem, hogy tud ez az étterem fennmaradni, talán csak az az oka, hogy jó helyen van. Az dicséretes, hogy megpróbálták a retroból a legtöbbet kihozni, gyönyörű a kert, újak az ablakok (visszakerestem, 2016-ban jártam itt legutóbb). Menüt kínálnak, ez mondjuk jó. Sőt, a pincérünkkel is meg voltunk elégedve.
Viszont az ételek súlyos kívánnivalót hagynak maguk után - és akkor még nagyon finoman fogalmaztam. Nem tudom, hogyan engedhető meg a feltűnően észrevehető mirelit "cuccok" használata - ráadásul egy sarki kifőzde minősége is felülmúlja adott esetben. A párom ételét konkrétan meg is találtuk a neten később egy az egyben mirelit formában. Az aszalt szilvával és fetával töltött csirkemell máshol olyan jó kis kövér göngyöleg, hiszen egyébként hogyan férne bele a valódi feta sajt és a valódi aszalt szilva egy csirkemellbe? Hát itt belefér - merthogy darálék a lelkem, de a még a csirkemell sem igazi, hanem igen, kitaláltátok: mirelit. Ahogyan a hagymás rostélyoson a hagyma (! ! ! ! ! ! ) is, pedig azt igazán nem lenne nehéz összedobni jó ropogósra és nem ilyen ragacsosan furán plöttyedtre - szerintem a fotókon pont jól is látszik mindez. Szóval, aki vágyik egy kis tunning mirelitre, az bátran jöjjön ide, és fizessen érte - nem is keveset (olyan közepeset). Én a vezetés helyében elgondolkodnék, meddig lehet így átverni a kedves vendégeket! Sajnálom, ilyen környezethez sokkal méltóbb beltartalom illene!
2020. június 3.a párjával járt itt 45Egyszerű, de ízletes. Tényleg halsütő, mindenki a halakat dicséri, jogosan. Viszonylag gyors és egyszerű kiszolgálás, de nagyon jó ízek, normál adagok jellemzik. A dekára mérés külön szimpatikus! Balaton parthoz és Siófokhoz képest kedvező árak, de a kávé gyenge. Összességében nem csalódtunk, olyan ajanlotta a helyet, aki már járt itt.
2020. június 1.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittjartam. hu véleményei alapján választottunk, ráadásul Pünkösd vasárnap, pont a vírus utáni ujranyitaskor. Telefonon érdeklődtünk, korrektek voltak. Az ételek gyorsan megérkeztek, és mondhatom: nagyon finomak voltak! Odafigyelés, jó séf, ügyes pincérek és tisztaság fogadott minket.
A párom eleinte kételkedett, de pillanatok alatt ő is meggyőződött róla: nagyon jó kis hely! Ajánlom mindenkinek!
2020. február 7., kollégákkal járt itt 55 Régebben többször, mostanában ritkábban vetődtünk erre a tájékra. De ha tehetjük és van rá idő, mindig megállunk itt. És nem csalódunk, szinte soha! Miért? Mert nagy a választék, mert jópofa az étlap, mert saját szürkemarha-feldolgozás folyik, mert nagyon jók az ízek, mert keveset kell várni (ma meglepően keveset vártunk), mert van egy hangulata a helynek, mert a vicces pincér bácsi még mindig a régi, vagy csak mert egyszerűen jóóóóóó?
Marcaliban lakó ismerősöm ajánlotta kb. 10-12 éve a helyet, és nem csalódunk benne azóta sem. Sőt! Azt látjuk, hogy az áraik annyira barátiak, hogy a közelből családok jönnek, hétköznapi emberek és számukra is megfizethető, magas minőséget kapnak! szóval gratula és örülünk. Csak így tovább! Egy észrevétel: ha vendég érkezik, akkor az ajtóban üdvözöljük, ne neki kelljen hangos köszönéssel felhívni magára a figyelmet, hogy valaki jött.
2020. január 31.családjával járt itt 35Nem tudom, mi történt. . . persze, asszem,tudom is. Hol van Hoffmann Józsi? Hol vannak az ízek? Mi ez a stílustalan összevisszaság? Miért ilyen béna a Recepció? És legfőképpen hogy kerül ide egy ilyen zoldkalapos gagyi gumibugyi zenész, aki túl hangos egy valaha volt elegáns vacsorához, és egy kellemes este helyett a legolcsóbb falunapok “hangulatát” próbálja ideidèzni? ? ? Segítség, mi lett ebből a valaha tényleg nagyon jó szállodából?
2019. március 23.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tegye fel a kezét, akinek ez sült csirkemellnek tűnik! Ilyen rosszakat régen ettünk! A retro jellegről most nem szólnék, de: az étlap megnevezése szerinti sült csirkemellcsíkok így néztek ki, mócsing állaggal (nem is értem, kínaiban is jobb), sületlen, de bő olajban úszó krumplival.
Férjem rendelése Globus konzervből is jobb lett volna, a sztrapacska köretről nem is beszélve. Érkezés után kb. 40 perccel kaptuk meg a rendelést, pedig nem volt bonyolult. Sajnos egyáltalán nem éreztük a jó ízlést vagy a gondos elkészítést, amikor szóvá tettük, akkor sem ismerték el, még mi voltunk a furák. Bárhova, de ide ne menjetek enni! ! ! ! !
2019. január 21.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az érkezés borzasztóan bonyolult, javasoltam eljövetelkor, hogy a visszaigazolásnál csatoljanak egy térképet, mert info-hiányos minden pláne annak, aki először van itt. (Parkolók, bejárat, stb. megközelítése). Lejegesedett, kritikán aluli autós bejárat és parkoló. A modern szoba so-so, de az egész helyre egy alapos felújítás ráférne - meg valami illatszerűség a folyosókon.
A szoba funkciói rendben voltak, a wellness nagyon jó, külön emiatt foglaltunk ide. Az étterem rendben van, finomak az ízek, változatosak az ételek. Ami az érkezéskor negatívum volt, azt az étkezéssel és a wellnessel a pozitív oldalra billentették. A személyzet udvarias, sőt a szobába kért reggeli mellé is járt a pezsgő- ezt külföldön már láttuk, jó ötlet. Szóval összességében jó a hely, de igyekezniük kell!
2019. január 13.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kiváló hely, nézz utána, miről híres és pont azt kapod tőle, sőt még többet is! Direkt nem velős pirítóst ettünk, nagyon finom frissensülteket, gyors, korrekt kiszolgálással, pedig még 3 óra körül is telt ház volt. Csak ajánlani tudom:) - ja és ár-érték arányban is a legjobb a környéken! Egy idézet a hype-tól:
. .
. ”régen a Szívkórház épp hiányzó vendégeit rendszeresen a Hatlépcsősben lehetett fellelni papucsban és a tipikus zöld-fehér-fekete csíkos köntösben/köpenyben fröccsözve, sörözve. Szerinte a Hatlépcsős már akkor is ilyen volt, amikor Balatonfüred még nem volt “fancy”.