2013. szeptember 6.családjával járt itt 15 Borzalom nyaralás! Szeptember 1. -én utaztunk unokatestvéremmel,hogy egy jót pihenjünk. A szállást kuponnal vásároltam akciósan, ami nem figyelmeztetett arra a szörnyűségre, ami ránk várt. Már a megérkezésünkkor jött a feketeleves,a bemutató képen látható szép ház csak illusztráció volt. Ugyanis ott csak az étkezések történtek.
A szállás a mögötte lévő elhanyagolt,lepusztult vityillóban volt,amely koszos,lehangoló berendezésű szobából és bűzös wc-zuhanyozóból állt. A tv még most sem működött,a hűtőszekrénybe még a kutyakaját sem tettem volna be. A választható svédasztalos,tányérszervizes vacsoránál választhattunk,hogy vagy meg esszük a maroknyi ételt,vagy nem! Ez volt a választási lehetőség. Ezek után a reggelire már nem voltunk kiváncsiak, egy rettenetes éjszaka után hazautaztunk. A város gyönyörű,tiszta,rendezett. Érdemes ellátogatni oda.