2021. szeptember 30., csoporttal járt itt 25 A napokban csoporttal jártunk Kecskeméten az élményfürdőben és az étteremben szerettünk volna ebédelni, ahonnét konkrétan elzavartak, hogy ennyi embernek nem tudnak enni adni, menjünk az önkiszolgáló részbe. Mivel éhesek voltunk és a fürdő területén nem találtunk más étkezési lehetőséget, "szót fogadtunk" .
A kért étel - gyros tál - ár : érték arányban drága volt, ezzel szemben hideg és az étel jellegéhez nem illeszkedően zsíros. Sajnálom, mert egy szépnek ígérkező napot rontottak el ezzel, illetve azzal, hogy még véletlenül sem mondták azt, hogy "elnézést, ennyi embert nem tudunk kiszolgálni, kérjük fáradjanak. . . . "
2019. november 1., kollégákkal járt itt 45 Céges kirándulás alkalmával volt szerencsénk itt vacsorázni, előre megadott ételválasztékból. 2 féle leves és 3 féle főétel közül lehetett választani, rendkívül ízletes volt már maga a tálalás is. Azt mondjuk nehezményeztem, hogy 40 embernek nem tudták a levest adagonként feladni, közös nagy tálból kellett meríteni, de az íze kárpótolt mindenért.
A második fogás is bőséges és ízletes volt, meg merem kockáztatni, hogy már-már soknak bizonyult, főleg, hogy mindenki "fente" a fogát a csöröge fánkra,amiről végül is valami kommunikációs hiba miatt lemaradtunk, de aki látta a szomszéd asztalnál, asztaloknál, azt mondta, hogy pompás volt a látvány. Így legalább van miért visszajönni. . .
2018. november 6.barátokkal járt itt 45 Patinás érdi cukrászda, színvonalas termékválasztékkal, jó ízekkel, elfogadható/megfizethető árakkal. A személyzet lehetne kicsit barátságosabb és talán a nyitva tartáson lehetne kicsit változtatni, legalább hétvégén hosszabb nyitvatartási idővel üzemeltetni.
Idén volt egy-két jól sikerült akciójuk is, melyből szerintem érdemes lenne rendszert csinálni, így a kevésbé cukiba járók, vagy éppen alacsonyabb jövedelműek is eljut(hat)nának.
2018. május 15.barátokkal járt itt 45 A május elsejei hosszú hétvégét töltöttük itt, sajnos az idő még nem tette lehetővé a kinti medence használatát, a belső medence pedig nagyon hideg volt. Több észrevételem is van, pl. a wellness törülköző, ami gyakorlatilag egy szauna lepedő szerűség és tilos kivinni. Üres poharat sem lehet kapni, csak a szállodában vásárolt italok fogyaszthatók.
A szoba kényelmes, de kicsi, a 3 nap alatt a szemetet egyszer sem vitték ki. A konyha jellegtelen volt. szóval részemről, részünkről erőst felejtős.
2017. szeptember 26.barátokkal járt itt 45 3. éve vagyunk visszatérő vendégek, évi 1- 2 alkalommal, ami valóban nem sok, de . . . . A személyzet udvarias, az étlap bőséges, rendkívül ízletesen főznek és az árak is nagyon korrektek. Mi elsősorban a zalai étkek miatt szoktunk betérni, (prósza) mint ahogy tettük most vasárnap is, de a több mint 40 perces várakozás erősen megviselte idegrendszerünket.
Ettől függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen a minőség mindent visz, csak ide ne "kutyafuttában" térjen be senki.
2017. július 18.barátokkal járt itt 35 Galyatetőre menet , ebéd céljából álltunk meg (előre eltervelve, a többi étkezési lehetőségről tudomást sem véve. . . már tudom, hiba volt)
Az adag nem volt valami hatalmas, tetejébe a rendelt oldalas csupa zsír és porcogó volt, a kért cserét eléggé nemtetszően fogadták és hajtották végre.
A felszolgált étel mennyisége és milyensége nem igazán volt arányban az árral. Nekem sajnos felejthetős.
4 Évszak Palóc Bistorant válasza
Sajnáljuk, hogy vendégünknek éttermünk csalódást okozott. Bízunk benne, hogy legközelebb segítségünket kéri az ételválasztáshoz és akkor el tudjuk kerülni, hogy egy alapvetően zsírosabb, csontos-porcogós oldalas kerüljön a tányérjára, helyette a sertés más, porhanyósabb és szárazabb részét ajánlottuk volna.
Sajnos nem tudtuk, hogy a vendég a rendelés ellenére nem az általa rendelt hústípust kedveli. Az étel mennyiségére vonatkozó észrevételt nem tudjuk értelmezni, mivel fogásainkból vendégünk egyetlen főételt választott (nem kért előételt, levest, vagy desszertet, tehát a tapasztalat és a mennyiségi összegzés tanulsága mindössze egy fogásra koncentrálódott), miközben sok tényező befolyásolja, hogy az adag a vendég által éppen soknak, vagy kevésnek találtatik. Minden esetben szívesen ajánlunk olyan ételsort, amelyben a fogások harmonikusan épülnek egymásra. Természetesen mindezt a vendég kérésére, semmiképpen sem úgy, hogy az ajánlatot tolakodásnak vegye. Vendégünknek azt ajánljuk, hogy próbáljon ki nálunk más ételt is, szívesen segítünk a választásban!
2017. augusztus 1., 4 Évszak Palóc Bistorant, üzletvezető
2017. július 18.barátokkal járt itt 55 4 nap 3 éjszakás csomagot sikerült kifognunk, mert anyagilag csak így engedhetjük meg magunknak az egyébként nem túl olcsó szállodát. Az első meglepetés akkor ért, amikor a két külön ágy kategória egy, egymástól cca 10 cm-re széthúzott francia ágyból állt. . . Maga a táj csodás, a levegőt harapni lehet.
A szálloda egyébként toppon volt, nagyon jól voltak a szálloda által szervezett programok is. Nekem a konyha hagyott némi hiányérzetet, annak ellenére, hogy bőséges és alapvetően ízletes volt, hiányoztak az echte vegetáriánus ételek, valamint a sütemények kicsinykét egyhangúak és kemények voltak. Ennek ellenére, akcióban bármikor. . . . :)
2017. május 18.barátokkal járt itt 35 Nos alapvetően azért, mert bár a szálloda csodás környezetben fekszik, a személyzet nincs a helyzet magaslatán, sőt. . . A szobák kényelmesek, a konyha jó, ellátás bőséges és változatos, de udvariatlanok a pincérek, sótlanok a reccepciósok.
Nincs semmilyen animáció, nem ajánlanak időtöltést - találd fel magad elv alapján ;) a medencéhez elkélne még pár kiegészítő, gondolván esetleg az úszni nem tudókra, kisgyerekesekre.
2017. május 10.barátokkal járt itt 45 kedves, hangulatos hely, változatos étlappal, jó kilátással. Ajánlásra mentünk ide és nem bántuk meg. Hazafelé úton, előrendeléssel ki volt készítve az étel, így nem kellett várakoznunk, ami rendkívül jól esett. Sajnos a haltepertő ehetetlenül zsíros volt, pedig nagyon fentem rá a fogam, pontosabban fentük, mert az itthon maradottak is ezt kértek, azonban az egész a kukában végezte.
. . ezért (na meg a kiadott nem kevés pénzért) kár volt. egyébként jó hely, a többi étel nagyon finom volt és éppen elég :)
2016. június 11.barátokkal járt itt 55 Barátnőmmel a 60. születésnapunkat voltunk megünnepelni a szállodában és mondhatom pompásan éreztük magunkat! A hely ötvözi mindazt, amire szükségünk van, csend, béke, nyugalom, csodálatos környezet, medence, jó konyha, figyelmes személyzet. egy 13 hektáros arborétum ölelésében fekszik a hely,amely szépen karban van tartva, mármint az arborétum.
A szobák tiszták, kényelmes berendezésűek. A konyha kiváló, az üzemeltetők, a személyzet rendkívüli módon segítőkész és figyelmes, még egy tortával is megleptek minket :)