2016. május 11.egyedül járt itt 45házias ízek, családias hangulat, kiváló ár érték arány!korrekt étlap, pontos és hibátlan házhoz szállítás. Jók a napi menük is és a nagyon finom és hatalmas a hamburgerjük is. nem bóti, igazi házi. mindenkinek javaslom, jöjjön ki, ízlelje, kóstolja meg, nem fogja megbánni, ebben biztos vagyok!
2014. június 9.barátokkal járt itt 55 2013-ban fedeztük fel a helyet egy őrségi nyaralás alkalmával és idén is nagyon vártuk a visszatérést, ami nem okozott csalódást, már ami az ételek minőségét és mennyiségét illeti. A gondunk csak a kiszolgálás időtartamával volt, szerintünk az üzemeltetők nem készültek fel eléggé a május elejei jó időre és megnövekedett vendégforgalomra.
Minden esetre az étlap nagyon változatos, az ételek ízletesek, szépen degusztálva kerülnek az asztalra, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik az étterem.
2014. május 10.családjával járt itt 55 5 csodás napot töltöttünk ezen e mesebeli helyen. A szállás környezete csodálatos, csend, béke, nyugalom és haraphatóan friss levegő. Tisztaság és jól felszereltség jellemzi az apartmanokat, a személyzet igen kedves és szolgálatkész, minden teljesíthető kérésünket teljesítették. A vendégház környezete is szépen rendezett, virágos.
Konyhája kiváló, egyetlen hátrányt tudok csak mondani, amiről viszont nem igazán a szálláshely tehet az, az utak minősége. . .