2023. október 5.a párjával járt itt 55Rendkívül nyugodt félreeső hely, a csendes pihenést kedvelőknek.
A tulajdonos kedves, és bár nekünk nem nagyon volt kívánságunk, telefonon azonnal rendelkezésre állt.
Az apartman tiszta, jól felszerelt, remek kilátással a Balatonra.
A Balatonhoz nem esik igazán közel, de ez azoknak, akik a csendet szeretik, egyben előny is lehet.
2023. október 5., csoporttal járt itt 35 A kiváló helyen lévő "hotelben" kívülről inkább diákszállónak, kollégiumnak látszik. A szobák azonban tiszták, a mellékhelyiségek is, a hotel személyzete nagyon kedves. A kapcsolódó étteremről - mint megtudtam, másik vállalkozás üzemelteti, és rengeteg a vendégpanasz -, ugyanez nem mondható el.
A felszolgálók extrém modortalanok, a reggeli és a vacsora ehetetlen, illetve amikor elfogy, hát akkor nincs, az abroszok mocskosak,. A büfé csak reggeli és vacsora-időben működik. Kértem a panaszkönyvet, ezzel is volt probléma, végül beírtam a kifogásaimat, amire azóta sem érkezett válasz. A félpanziót csomagban, kedvezményesen ajánlgatták, de ne éljetek vele! Nem is értem, miért nem bontott még szerződést a hoteltulajdonos az étkeztető vállalkozóval. Vagy igen?
2019. november 15.egyedül járt itt 15Már értékeltem a helyet, akkor teljesen pozitív volt a tapasztalatom, ezért ismét itt foglaltam helyet előre-utalással. Nos, ezt nem kellett volna. Egyetlen fillért nem kaptam vissza. Betegség miatt nem tudtam utazni. A Booking. com és a szálloda vezetősége egymásra mutogatva a telt-házas időszakra hivatkozott. . . :-) Szerintem éppen ezért méltánytalan.
2018. november 19.egyedül járt itt 55Príma hétvégémhez járult hozzá a szálloda. Szenior úszóversenyre érkeztem, utolsó pillanatban kerestem szállást. A személyzet nagyon készséges volt, már csak mozgássérült szobát tudtak biztosítani. Rugalmas volt a hozzáállásuk, kedvesek voltak a recepción, az étteremben. A szoba tágas volt és tiszta. Nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2018. november 13.a párjával járt itt 55Veszprémben kerestem olcsó, de kényelmes helyet, így akadtam erre a cuki kis szállásra. Vélhetően sokaknak nem tetszene, de nekünk nagyon bejött. Egyszerű, de kényelmes, tiszta szobát kaptunk olcsón, ellátás nélkül. A tulajdonos nagyon kedves volt. Mivel a belvárosban van, az önellátás nem gond. Közel a pékség, ott lehet reggelizni. Elégedetten távoztunk. Biztos, hogy legközelebb is itt fogunk megszállni.
2018. augusztus 6.a párjával járt itt 45Második alkalommal jártunk itt, ezúttal ebédelni. Előzőleg nem volt jó tapasztalatunk. Most azonban kifejezetten jól éreztük magunkat. A teraszon fogyasztottuk el jóízű ebédünket. Kérésünkre az adagot megjegyzés nélkül ketté tálalták, és a különleges kívánságunkat (sok hagyma) is szó nélkül teljesítették. A felszolgálónő kifejezetten kedves volt. A kávé is finom volt.
2018. február 28.a párjával járt itt 55Ide vissza kellett térnem. Kb. másfél évvel ezelőtt véletlenül tértünk be ide, akkor meglepődtem, hogy alig van hely. Azután megértettem. Akkor is nagyon finom, különleges halételt ettem, most kifejezetten emiatt jöttünk ide. Az étterem tiszta - bár kissé zsúfolt -, az ételek finomak, különlegesek, rendkívül gusztusosan tálalva, a kiszolgálás gyors és kifogástalan. Jó volt visszatérni, máskor is megteszem. Gratulálok!
2015. február 21.gyerekekkel járt itt 25 A "Torkos Csütörtök" akció keretében kerestük fel a szálloda éttermét. Az asztalfoglalás még rendben ment, bár csodálkoztunk azon, hogy az étterem félig üres,é s csak este fél kilencre tudtak asztalt biztosítani. Az este többi része már tragikus volt.
A megrendelt ételeket - amiknek a körete eltért az étlapon feltüntetettől - több, mint egy óra alatt tálaltak fel (egyszerű halételek voltak! ), majd percekig kellett pincérre vadászni, amíg tudtunk rendelni még egy. egy italt magunknak. Az étel egyébkén az II. osztályhoz képest nagyon középszerű volt, kevés körettel, nagyon satnya dekorációval, és udvariatlan kiszolgálással. A hab a tortán a fizetés volt, amit a szálloda portáján kellett intézni, és tíz percet vett igénybe. Nem túl jó reklám.