Cinege
1 fotó
Itt járt már

Cinege adatlapja

12Értékelés
Így utazok, így járok étterembe
Ötletszerűen.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Aktívan pihenő  •  Vízimádó
Regisztráció2014.07.23
Utoljára itt2023.12.07

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2014. július 23. járt itt
Ez az a hely amiről azt mondjuk: egyszerre voltunk kétszer. Először, és utoljára. A környezet idilli, a klíma kiváló. Paradicsomot lehetne belőle csinálni. Kár érte. A megérkezés is hideg zuhany volt: nem éppen szívélyes fogadtatás ("ezek is éppen itt rontják a levegőt? ! "). Az ígért programok: üdvözlő koktél, zenés-táncos este pl.
Gyenge 2015. február 21.gyerekekkel járt itt
A "Torkos Csütörtök" akció keretében kerestük fel a szálloda éttermét. Az asztalfoglalás még rendben ment, bár csodálkoztunk azon, hogy az étterem félig üres,é s csak este fél kilencre tudtak asztalt biztosítani. Az este többi része már tragikus volt.
Szörnyű 2019. november 15.egyedül járt itt
Már értékeltem a helyet, akkor teljesen pozitív volt a tapasztalatom, ezért ismét itt foglaltam helyet előre-utalással. Nos, ezt nem kellett volna. Egyetlen fillért nem kaptam vissza. Betegség miatt nem tudtam utazni. A Booking. com és a szálloda vezetősége egymásra mutogatva a telt-házas időszakra hivatkozott. . .