2016. május 25.barátokkal járt itt 45 Hogy miért volt szellemhotel a 4 csillagos superior Hotel Karos Spa? Nagyrészt azért, mert a személyzet többnyire levegőnek nézte a vendégeket. Tehát ebből arra kell, hogy következtessek, vagy a személyzet volt szellem, vagy a vendégek. Hiszen ha a fizető, pihenni vágyó, a nyaralás hevében állandóan mosolygó vendégnek nemhogy köszönni, de még csak visszaköszönni sem tudnak, akkor ott valami nagyon nem oké.
Bár, nem tudom, hogy melyik a jobb, mivel ha valami csoda folytán mégis nagy nehezen felfigyelt egy-egy emberre a recepciós, a takarítónő, vagy bárki más, nemcsak végtelenül bunkó volt szerencsétlennel, de a segítőkészség csírája sem ütközött ki rajta. Mosták kezeiket… Mellesleg jobban örültem volna, ha mindig észrevétlenek maradunk, mivel az este 8-kor záró wellness részlegből rendszeresen már fél 8-kor elkezdtek kitessékelni minket, mondván, hogy túl sok a dolguk, jó lenne, ha elkezdhetnének takarítani. Én kérek elnézést! Na de volt azért luxus is a szellemhotelben. A szobák rendkívül kényelmesek és tiszták voltak, és a wellness részleg színvonala is kiemelkedő. Számos vízhőmérsékletű és mélységű medence közül válogathattunk és a szaunák széles variációja is emelte a pihentető hosszú hétvége színvonalát. Sajnos a gőzfürdőbe hiába vágytunk, nem igazán üzemelt ottlétünk alatt. Az ételek jók voltak, csak sajnos nem eléggé. Ha megnéztük a hatalmas választékot, hamar rá kellett jönnünk, hogy a látszat csal. Többnyire ugyanolyan stílusú ételek voltak, amik nem kedveztek se a vegáknak, sem a vegánoknak, az ételallergiásoknak meg aztán pláne. Egy 4 csillagos superior hoteltől kicsit többet várunk, mint – a szó egyáltalán nem jó értelmében vett – tipikus desszerteket és húsáradatot. Pláne manapság, amikor dívik az egészséges étkezés. Ha el tudjuk engedni a személyzet gorombaságát, nagyon jó szórakozást kínál ez a szellemhotel, méghozzá luxus kivitelben.