2016. február 12.családjával járt itt 55 Torkos csütörtök alkalmával ismételeten - mint már oly sokszor - a Lorena Éttermet válaszottuk a családdal. Az éttermet gyönyörűen, igényesen, hangulatosan felújították. Ha körbenéztünk, egy kicsit olyan érzést keltett bennünk, mintha otthon, a nappaliban ülnénk, a könyvespolcok tövében,ami nekünk nagyon tetszett.
Az étlapot megújították, a választék pedig, habár nem 10-15 oldalas tömény felsorolás volt -amit én nem is bántam, így is nagyon sokszínű és változatos lett. Mindannyian találtunk a kedvünkre valót, és egyikünk sem csalódott. Annak ellenére, hogy telt ház volt, nem éreztük azt, hogy sokat kelett volna várni, minden frissen, melegen érkezett, és nem utolsó sorban nagyon-nagyon finom volt. A hangulat fergeteges volt, ami részben az asztaltársaságnak, de nagy részben a személyzetnek is köszönhető. Összefoglalva, szuper este volt, és biztosan vissza fogunk még térni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a hangulatos, barátságos éttermet.