2017. augusztus 24.családjával járt itt 45 Többször visszatértünk már az étterembe. A kiszolgálás számunkra kedvező volt, kedves mosolygós felszolgáló fogadott minket, segítőkész volt és gyors, kiszolgálás tehát 5-ös. Az ételek finomak ízletesek, a tálalás szép, viszont a mennyisége nem bőséges ár-érték arányt nézve.
Van olyan étel ami adagra elegendő, de van olyan tészta ami ránézésre óvodás adag. :) Összességében viszont egy kellemes hely és finomak az ételek. Viszont lehetne az étterem belső tere és a hangulat is olaszosabb.
2017. augusztus 24.családjával járt itt 45A szállás kiváló helyen helyezkedik el, mégis csendes helyen. A tulajdonos hölgy rendkívül segítőkész, a szállás nagyon tiszta, figyelmesek a törölközőt frissre cserélik, a reggeli bőséges és finom.
Segítőkészek, programokat ajánlanak a környéken.
Ajánljuk másoknak is akik Siófokon szeretnének szállást belvárosban mégis csendes nyugodt helyen közel mindenhez.
2016. március 6.gyerekekkel járt itt 55Nagyon kedves, figyelmes fiatal házaspár fogadott bennünket. Gyönyörű, csendes parkosított vendégház. Tisztaság kiváló! Többször is jártunk itt, a vendéglátók figyelmesek, még friss virág is volt a szobákban. Közel a Wellnessfürdő, kiváló kirándulóhelyek. Kerékpárokat is biztosítanak, szuperül be lehet járni a környéket. Biztosan visszatérünk még és csakis hozzájuk.
2016. március 6.barátokkal járt itt 55Kiváló étterem, nagyon hangulatos, gyönyörű terasszal. Személyzet mosolygós, barátságos, segítőkész kiszolgálás gyors. Nagyon meg voltunk elégedve. Az ételek változatosak, ízletesek, minden nagyon finom volt.
Igényes hely bárkinek csak ajánlani tudom aki egy nyugodt szép helyen kíván ebédelni.
2014. július 18.barátokkal járt itt 55Gyorsan finomat, sokat:) és minőséget! Ez a Heaven! Itt mindig jóllakunk. Gyros tál első osztályú:) Haevan saláta nagyon finom, tortilla, csirkés szendó sorolhatnám. Érdemes megkóstolni a többit is. Kiszolgálás barátságos, mosolygós, árak nagyon kedvezőek, kerthelyiség hangulatos. Ajánlom mindenkinek aki Kiskunfélegyházán jár a fő utcán. Kiszállítás is gyors.
2014. április 11.családjával járt itt 55 Tavasz elején töltöttünk pár csodás napot a szállodában. A kilátás gyönyörű, a Balaton karnyújtásnyira, a szálloda nagyon jól felszerelt, tiszta, a matracok nagyon kényelmesek voltak. Étteremben bőséges a választék és minden nagyon finom volt, a wellness részleg nagyon szép, választékos, kisgyermekekkel is ideális, kilátás a Balatonra innen is nagyon szép.
Személyzet mosolygós, kedves, parkolás kitűnő. Csak ajánlani tudjuk másoknak is, mi biztosan visszatérünk. :)
2013. április 23.családjával járt itt 55Kiváló ételek, bőséges adagok, szép tálalás, nagy választék, ami jellemzi a konyhát. Ár-érték arányban mindenképp kiváló.
A kiszolgálás gyors és figyelmes, kedves, udvarias személyzet. Az étterem elhelyezkedése is nagyon jó, belső tér hangulatos és modern. Több alkalommal látogattuk meg az éttermet, családi rendezvénykor is elégedettek voltunk. Mindenkinek ajánlom.
2013. április 23.családjával járt itt 45Elhelyezkedése, kialakítása a hotelnek nagyon megnyerő. Wellness részleg családias, mégsem volt zsúfolt, volt, hogy egyedül voltunk benn, nagyon tetszett a gyerekeknek. A hotel kertje nagyon szép, gondozott, a játszótér is kiváló. Kisgyermekes családoknak nagyon ajánljuk. Pozitívum még a bekészített babaágy. Recepción kedvesek voltak.
Negatívum az étkezés volt.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55Családi nyaralás alkalmával pihentünk a szállodában. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, az ételek, a kiszolgálás, a választék első osztályú volt. Nagyon kedvesek volt a reggeliztető személyzet is, a takarító személyzet is.
A szállodához tartozó strandrész is tiszta és gondozott. Mi elégedettek voltunk, biztosan itt nyaralunk máskor is.
Kisgyermekes családoknak egyéb akciók is jók lennének.