2016. december 30.családjával járt itt 55 Nagyon pozitív benyomások értek minket az étteremmel kapcsolatosan. Mostanában nemigen jártam olyan helyen, ahol őszintén meg tudtam volna dicsérni a konyhát. Vagy éppen a kiszolgálást. A vendéglátás már egy más norma szerint működik, mint régen, már nemigen tudok jó szájízzel távozni valahonnan, mert a vendéglátósok összekeverik a szezont a fazonnal.
Ezért is volt csillagos ötös az itteni kiszolgálás, mind kedvesség, mind pontosság, mind segítőkészség terén. Ajánlom mindenkinek legalább egyszer, hogy megtapasztalhassa, nem halt ki az igazi vendéglátás. Az ételekre is csupa pozitívumot tudok sorolni, tálalás, mennyiség, minőség, frissesség, íz, remek. Egyedül azt jegyezném meg, hogy a koktélrákot "sajnálta" picit a szakács a tányérról, főleg az egyikről, de ezt csak mint jövőre nézve mondom, ne 1-2 koktélrákon múljon a vendég elégedettsége. ;) Az étterem kialakítása is igazán szemet gyönyörködtető, kellemes, elegáns, de nem túlzó. A mosdó felkészültsége pedig említésre méltó, mindennel el van látva, hogy komfortos és tiszta érzete lehessen a vendégnek. Tényleg óriási piros pont! :) Köszönjük!
2016. szeptember 30.a párjával járt itt 55 Már többször jártunk az étteremben. Nyaranta remek lehetőség a fedetlen belső kertben ebédelni vagy vacsorázni, jó hangulata van. Az étterem egyszerű, de nagyszerű. Házias, remek ízek, jó adagok és kedves kiszolgálás. Mivel nagyon szép környezetben, a városközpontban helyezkedik el a szálloda, nagyon élvezhető lenne, ha az utcai teraszon is lennének asztalok és kiszolgálás.
A velővel töltött sertésborda kifogástalan volt, de a menük is finomak szoktak lenni. A testvérem is járt ott a párjával idén nyáron, szintén minden a la carte fogást dicsértek, amit megkóstoltak. Ajánlom a helyet szívből, tényleg. ;)
2016. január 12.barátokkal járt itt 55 Hangulatos kis étterembe lépünk be a volt Művész helyén, aminek nyomát egy régi cégtábla is őrzi az emeleten. Van egy kis stíluskavalkád, de ez nem zavaró, sőt, érdekes. Kényelmes hely, jó helykihasználással, van egy kis kanapé párnákkal, ahova szívesen ledőlne az ember egy pohár borral egy beszélgetésre.
Az ételek különlegesen házias ízvilágban készülnek, nem hagyományos, nem is modern, nem is klasszikus házi, szokatlan megoldások, hozzávalók, fűszerezések. A desszerteken lehetne még javítani. És az adagokon is. A kiszolgálás nagyon kedves, odafigyelő. Egy házaspár viszi a konyhától az emeletig, ettől is van egy baráti légkör odabent. Odafigyelnek a részletekre. Köszönjük.
2016. január 6.barátokkal járt itt 55 Fenn valahol a hegyen hol volt, hol nem volt. . . szóval van ez a kis vendéglő, egy kis gyöngyszem. Ízléses, mesebeli (főleg a nyári képeket elnézegetve), családias. Az ételek nagyon finomak, szép tálalás, különleges megoldások. A berendezés, a stílus kellemes, hívogató. Odafigyelnek a vendégre, jó az üzletvezetés, minden olyan kis kedves.
És a kert. . . . alig várom, hogy nyáron láthassam teljes pompájában! És van gyilkosság a vacsorán. :)
2015. július 23.barátokkal járt itt 45Hekkezni érkeztünk barátokkal a helyre. Helyfoglalásunk volt, kicsit kalandosan kaptunk asztalt, mert nagyon sokan voltak. Utána nehézkesen indult az ital kiszolgálás, illetve mire megkérdezték, mit vacsorázunk. De nagyon jól éreztük magunkat a helyen, kedvesek voltak a pincérek, később jobban odafigyeltek ránk. Jó hangulat, viccelődés, egy kellemes este, megéri ellátogatni.
2015. július 23.barátokkal járt itt 15 A Vinolia Café alul tudja múlni önmagát. Ez már nem kérdés. Magas ár, alacsony színvonal. Senkinek nem ajánlom. a kiszolgálás minősége, a bambaság, amit ott tapasztaltunk, nem kedvcsináló. A limonádé szirupból, szódából és 3 félkarika citromból áll, ronda és igénytelen.
Senkinek nem ajánlom, hogy betérjen, pedig folyamatosan kuponos lehúzós akciókkal hirdetik magukat, és sajnálom, hogy nem tudok mindenkit figyelmeztetni, mielőtt betérnek ide: most egy baráti meghívás alapján kerültem ide, későn tudtam meg, hogy hova is.
2014. december 3.barátokkal járt itt 55 A Locavore egy kiváló hely kiváló ízléssel. Finomakat készítenek, nagyon elegáns környezetben. A teraszukat érdemes nyáron kihasználni, de egy fincsi kávéra hűvösebb időben is ki lehet ülni. Nagyon szép részén található Budapestnek, kellemes hangulatú helyen. A kiszolgáló személyzet nagyon kedves, udvarias, elegáns.
Az embernek van egy kis lelkiismeret-furdalása, mivel egy jó kis edzőterem alatt/mellett van az étterem, amikor egy nem szánhidrát-mentes vacsorát költ el éppen náluk, miközben mások a futópadon izzadnak. :) A hely berendezése is nagyon megfogott a "borfallal", imádom az ilyet, otthonra is szeretnék egyet. ;) Drága, mert ilyen sokért hosszúkávét még nem ittam például, de erre fel kell készülni. Szívesen visszatérek.
2014. szeptember 1.családjával járt itt 35 Örömmel tapasztaltam az elmúlt héten a Hajdú étteremben, hogy új szakács került a konyhába, s ezzel együtt megújult ízek terítékre. Korábbi csalódásommal ellentétben most igazán finom volt a hal, a köret, a többi étek. Szebb, kívánatosabb tálalás, finom dekoráció a tányéron, mondhatom, kő kövön nem maradt, vagyis hátrahagyott falat.
Igaz, hogy a kedvenc rumom nem szerepel az italválasztékban, de egy finom száraz bor kompenzálta ezt is. A kiszolgálás udvarias, készséges, bár talán kissé lassú és néha felkészületlen, bár talán csak mert máshoz vagyok szokva. :) Ajánlom a helyet Hajdúböszörményben.
2014. augusztus 28.a párjával járt itt 55 Nagyon vágytam erre a helyre. Ha már éppen Gyulán járunk, mindenképpen beugrunk. Először csak szerettem volna látni a helyet. Végül mennyei ízeket is a számba toltam. Mondtam is mindenkinek, hogy ahhoz képest, hogy ez a "Százéves torta", egész tűrhető állaga van. :) A kiszolgálás nagyon kedves és készséges volt, a bútorok kellemes hangulatot árasztanak.
Kis cukrászati múzeumlátogatással is egybekötött nagyszerű élmény. Főleg, hogy az asztalokon, az üveglapok alatt helyes kis üzenetek lapulnak meg a cukrászda szalvétáin, melyeket korábban ott járt vendégek hagytak az utókornak. :) Rögtön találtam egyet a szülővárosomból, a jelenlegi városomból és egy vicces kis német nyelvű üzenetet is. Ajánlom mindenki számára. A süteményeket ne hagyja ki senki! ;)
2014. június 24., kollégákkal járt itt 55 A hely modern, jó külsejű, szellős. A berendezés tetszetős, belsőépítészeti, ötletes dekorációs megoldásokkal teli. A kiszolgálás remek, a pincérek kedvesek, segítőkészek és nem utolsó sorban helyesek. :) Mi este voltunk, de állítólag ebédidőben is érdemes menüt enni.
Az ár kicsit magas, a választék nem túl nagy, de az elkészítés módja, az ízek kárpótolnak ezért. A mosdó nagyon igényes, szintén ötletes megoldásokkal. :)