2014. június 24.barátokkal járt itt 45 Már régen nézegettem a helyet, mert a közelben lakom. Amikor az egyik tévéműsorban megláttam, hogy már többedszerre kiváló étteremnek választotta egy szakmai zsűri, eldöntöttem, végre kipróbálom. A barátaimmal sok mindent megkóstoltunk, egymás ételeit sem hagytuk ki, mivel minden ínycsiklandó volt.
Éppen tél volt, így vaddisznót, őzet, fácánt ettünk. Nagyon jó ízekkel találkoztunk, kellemes hangulatban, hosszú órákat töltöttünk el a helyen. A kiszolgálás is jó volt. Viszont a hely nem olcsó, ezért nem lehetek sűrűn látott vendég.
2014. június 24., kollégákkal járt itt 55 Az étteremben kellemes hangulat fogad. Már érzem, hogy itt valami mást is kapok, mint a megszokottat. A krétával írt táblán feltűnnek igazán izgalmas ételkészítmények. Szinte rögtön összefut a nyál a számban. Vadak, halak, házi lekvárok, egyedi elkészítés, mindennek van egy csipetnyi pikantériája.
Az évszaknak megfelelő ételeket kínálnak, melyekhez az alapanyagokat a környékben szerzik be, házi készítésű finomságokkal fűszerezve. Az ízek magukért beszélnek, ezért ki kell próbálni őket a különleges tálalásban. Nálam mindig a Tiramisu teszi fel a pontot az 'i'-re és ezzzz hatalmas pont volt! Gratulálok mindenkinek, akinek a munkája benne van ebben az étteremben: jó a konyha, kedves a kiszolgálás, remek hangulatú hely.