2015. június 22. járt itt 35 Először jártunk itt. Elég sok étteremben megfordultunk már évente 3-4 alkalommal elmegyünk ,de általában új helyekre így kirpóbálva elég sokat. Jó véleményeket láttam a Gombás étteremről is, de sajnos mi csalódtunk benne. Nem oda kaptuk a helyünket ahova a foglalás szólt, mert esküvő volt.
Erről értesítést nem kaptunk, csak a helyszínen lett ez jelezve számunkra. A kiszolgálás (talán épp az esküvő miatt) elég közepes volt szintén. Az az 1 úr aki foglalkozott velünk rendes és kedves volt, de amint 3 asztalnál ültek már soknak bizonyult 1 főnek és nagyon sokat kellett várni a fogások között. Az ételek 2/3 része nem volt már rendelhető, de ez csak a hosszas válogatás után mikor kérni szerettük volna akkor lett jelezve, hogy "az már sajnos nincsen". (Az esküvő miatt elvileg). A számla kérésénél 30 percetvártunk, mire nagy pánikban oda ugrott egy felszolgáló (aki természetesen nem ugyan az volt aki az ételeket hozta, gondolom ő inkább csak a számlázást intézi). Az illemhelyekre senki ne akarjon elmenni. Ha nincs esküvő lehet jobb, de nekem most egy gyenge közepes teljesítményt adott a hely.