2018. április 2.a párjával járt itt 55kellemes hétvégét töltöttünk párommal a hotelben, a szoba tiszta,kényelmes az ételek minősége kifogástalan bőséges választék még sehol sem volt ennyi választék pedig már egy két helyen megfordultunk wellness részleg kiváló a víz hőmérséklet tökéletes volt a személyzet figyelmes és a szombat esti buli is jól sikerült a város kellemes hangulatú csendes csak ajánlani tudom mindenkinek mi is valószínűleg még visszatérünk ide.
2017. december 31.a párjával járt itt 35Két ünnep közötti lazulást terveztünk párommal. jó erős három csillag 4 semmiképp. reggeli mindennap ugyanaz szerencsére télen voltunk így észre sem vettük a légkondi hiányát. fel sem tételeztem egy 4 csillagos szállodánál, hogy nincs. divatból rég kiment sík képcsöves tv készülék gyenge adás minőséggel, kevés adóval. ár érték arányt tekintve kicsit többet vártam.
2017. július 19.a párjával járt itt 45Második alkalommal jártunk itt az előzőhöz képest kicsit gyengült az ételek választéka, a szobák még mindig kényelmesek, komfortosak. Személyzet figyelmes, udvarias. Közelben a tisza part kellemes sétákat ejtettünk. A gyógyvizes medencék vize szerintünk túlfűtött volt, de azért kellemes pár napot töltöttünk.
2017. július 15.a párjával járt itt 45 Remek egy hetet töltöttünk a hotelben. Csendes szolíd, aki pihenésre vágyik annak tudom ajánlani. Miután a nyár egyik legmelegebb hetében tartózkodtunk ott Hiányoltuk, hogy a szobákban nincs klíma de igérték, hogy folyamatban van. Az ételek minősége kiváló, viszont a választék lehetett volna bővebb, elég kevés volt (reggeli).
A wellnesz részleg az árkategóriának megfelelő. A személyzet figyelmes, udvarias.
2017. január 1.a párjával járt itt 55Kellemes 4 napot töltöttünk párommal. már másodszor jártunk itt, de ismét nem csalódtunk. mindennel nagyon megvoltunk elégedve. máskor is megyünk. a felújított wellnes igen pazar, az ételek minősége kiváló, a választék bőséges, a személyzet kedves figyelmes, és persze a várost sem lehet figyelmen kívül hagyni.
2016. június 27.a párjával járt itt 45 egy hetet töltöttem párommal fenti szállodában a személyzet igen kedves, figyelmes odaadó volt. egy dolog viszont nem igazán tetszett és az a takarítás. hiába dobtam le a koszos törölközőt a földre mikor kirándulni mentünk ugyanott találtam vissza tértünkkor is. hiába raktam az ajtó kilincsre "takarítást kérek" jelzést.
vissza akasztották de takarítva nem volt. ezeket leszámítva nem éreztük magunkat rosszul. egyszeri alkalom volt valószínűleg