2015. január 12.gyerekekkel járt itt 55Nagyon színvonalas apartman: jól felszerelt, tágas, tiszta. Az apartmanok szépek, rendezettek, hátul egy kis kert található játszótérrel felszerelve. Egyes szobákhoz erkély is tartozik, az apartmanok beosztása kedvező, az emeleten szauna található. Ideális választás télen síelőknek, az év többi részében pedig a természetet kedvelőknek, túrázóknak.
2015. január 11.gyerekekkel járt itt 55Hogy miért más? Mert van egy kellemes, hegyvidéki, nyugodt hangulata a szállodának, ami párosul a vendéglátók vendégszeretetével és azzal a minőségi szolgáltatással, amelyek összhangjaként mondhatom: az ember itt kikapcsolódik. Az ételek finomak, a panoráma pazar, a wellness részleg szuper, a szálloda szobái tiszták, rendezettek. Ajánlom mindenkinek!
2014. szeptember 28.családjával járt itt 55 Nagyon szeretünk ide járni, alig várjuk a "forró-csoki szezont", mert itt nagy a választék belőle és finom. Mindemellett finomak és frissek a sütemények, amiket élő zongoraszó mellett is elfogyaszthatunk. Néha érdemes asztalt foglalni, mert sokan vannak. A felszolgálók nagyon kedvesek!
Külön tetszik, hogy igazi kávézó módjára, napilapok is ki vannak készítve a vendégeknek.
2014. június 30.gyerekekkel járt itt 55 Két kisgyermekkel érkeztünk 3 napra és nagyon jól éreztük magunkat. A recepción kedvesen fogadtak bennünket, az egész személyzet figyelmes és készséges volt. A szoba (Margaréta szárny) gyönyörűen felújított, szép nagy erkéllyel, kilátással a Balatonra és a környező szőlőre.
A félpanzós ellátással elégedettek voltunk: bőséges választék és finom ízek vártak bennünket! Ha valami elfogyott, rögtön pótolták. Szívesen visszamennénk még, akár idén is! Ajánlom mindenkinek!
2014. március 21.a párjával járt itt 55 Az ittjartam. hu jóvoltából férjemmel együtt egy nyeremény-ebédet fogyasztottunk el az étteremben. Nagyon hangulatos hely és nagyon kedves a személyzet. A kiszolgálás gyors volt és nagyon finomak az ételek: a mozzarellával, paradicsommal rakott csirkemell jó választás, csak ajánlani tudom. Az étterem belső kialakítása és berendezése is nagyon tetszett.
jó helyen fekszik, könnyen megközelíthető. Mindenképp felkeressük még ezt a helyet!
2014. március 12.gyerekekkel járt itt 45 Kisgyermekkel jártunk itt és nagyon segítőkész a személyzet, különösen a recepción. A szoba lehetne nagyobb, de elfértünk Így is. Maga a város csodás, jó helyen fekszik a szálloda. A wellness részleg jónak mondható, bár sajnos nem igazán tudtuk kihasználni. Az ételek finomak voltak.
Összességében azt mondhatjuk, hogy ár-érték arányban megfelelt annak, amit vártunk. Még visszatérünk.
2014. február 10.gyerekekkel járt itt 55 A napokban látogattunk el a Gundel Cukrászdába, csak ajánlani tudom mindenkinek. Megközelíthető az Állatkert felől és az utcáról egyaránt. Az árai elfogadhatóak, sok belvárosi cukrászdánál jobb áron fogyaszthatunk kávét, forró csokit. A sütemények frissek és nagy a választék. A felszolgáló személyzet kedves és előzékeny!
Az emeleti kisteremből csodás kilátás nyílik a Városligeti tóra. Biztos, hogy törzshelyünkké válik!
2014. január 6.családjával járt itt 55Maga a szálloda minden pénzt megér, igazi kikapcsolódás volt az itt töltött néhány nap. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. a kilátás páratlan. a szobák szépek, a tisztasággal sem volt semmi probléma. Az étterem is kiváló, a választék megfelelő. Csodás helyen fekszik a szálloda. Csak ajánlani tudom.
2013. november 7.gyerekekkel járt itt 55Nagyon kellemes hely, elég gyakran jártunk / járunk ide. Jó időben a teraszon, télen, hűvösebb időben pedig az étteremben szoktunk megebédelni. A személyzet nagyon kedves, odafigyelnek a gyerekes családokra. Az ételek finomak, bőséges adagot adnak, árban elfogadható. A tisztaság abszolút jellemző! Nagyon jó helyen fekszik, közel a ligethez és az Andrássy úthoz.
2013. november 5.családjával járt itt 45 Nagyon jó helyen, központi helyen fekszik az étterem. Nagyon hangulatos. Többször jártunk már itt és sajnos az a tapasztalatunk, hogy a korábbi évekhez képest esett a színvonal és kevésbé egységes. Sok külföldi vendég jár ide, az árakat is hozzájuk igazítják. Egyébként a személyzet kedves, barátságosan fogadtak minket.
Mindent összevetve azért azt gondolom, hogy érdemes betérni egy jó ebédre, ha a Városligetben jár az ember.