2016. december 23.a párjával járt itt 55Nincs túl bonyolítva az étlap, pizzák és nem túlbonyolított ételek. Mindig van - kétszer voltunk eddig - konyhafőnök ajánlat. A minap specli-t ettünk és borjú bécsit. Tényleg finomak voltak. Eredeti, de nem cizellált tálalással. Az édesség vonal nem a somlói-palacsinta kombóból áll, hanem profi túrógombóc, creme brulee, csoki szuflé.
A személyzet jófej, kedves, humoros, de nem tolakodó.
2016. július 30.gyerekekkel járt itt 15 Két éhes kisgyerekkel ültünk be a Vadkörte Fogadóba egy nyári hétköznap kora délutánján. Két fiatal hölgy szolgált ki. Nagy nehezen vették fel az ital rendelést, hosszas várakozás után az ételrendelést, még hosszabb idő csak az ételek felszolgálása volt, úgy, hogy rajtunk kívül 2 asztalnál ültek.
A marhahúsleves Knorr/Maggi volt néhány böszme sárgarépával, hús nélkül. A vargánya leves kvázi húsleves volt néhány hajszálvékony talán vargánya gombával. A gyerekeknek sült krumplit kértünk, ami ismétlem hosszas várakozás után(! ) hideg volt! A feleségem rántott csirkemellet evett, ott a panírozás előtt a húst elfelejtették besózni. Én egy babos egytálételt fogyasztottam, amihez kenyér járt. És az olyan száraz volt, hogy lassan zsemlemorzsát lehetett volna belőle készíteni. Külön kérésre hoztak új kenyeret ("Frissebb nincs"), aminek legalább a belseje puhább volt. A pincérhölgy elmondta, hogy Budapestről költöztek le, és vették meg a fogadót. Lehet, hogy nem kellett volna. A Vadkörte nem csak a gasztronómia, hanem az Őrség szellemiségét is rombolja.