2015. március 7.barátokkal járt itt 55Első pár alkalommal csak forró csokizni tértem be barátnőkkel, de már az meggyőzött (a mézeskalácsos forró csoki maga a mennyország! )
Azóta a családdal és barátnőkkel is voltam itt vacsorázni. A házi készítésű tészta nagyon finom és a limonádé is. A kiszolgálással nem volt gond, elkényeztettek minket :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet!
2015. március 7.a párjával járt itt 55Kétszer jártam már itt, és mind a kétszer elégedetten távoztam. A pizza nagyon finom és nagyon laktató, a saláta mennyei! A közelben lakom, de eddig valamiért nem jártam itt, de ezentúl biztosan rendszeresen látogatom. Ár-érték arányban abszolút elfogadható, a kiszolgálás gyors és barátságos.
2014. december 10.barátokkal járt itt 35Pár hete ebédeltem itt egy baráttal. Nemrég újították fel és az eredmény nagyon tetszetős lett. Szép, modern, kellemes, bár nagyon menzai. Az ételek viszont nem voltak jók. A leves tiszta hagyma volt meg piros paprika. A rakott krumpli amit nagyon szeretek odaégett és ízetlen volt. De a személyzet barátságos, kedves, ami talán egy ici-picit kompenzálta az ételt. . . de csak egy nagyon picit. . .
2014. december 10.barátokkal járt itt 45 Az ételek kiváló minőségűek, frissek és finomak. Nem kell sokat várni rá, hamar elkészül. Az idő alatt pedig megcsodálhatjuk azt a hatalmas borválasztékot, amit a vinotéka képvisel. Ár-érték arányban átlagos, nem drága, a személyzet kedves, segítőkész, bátran segítséget lehet tőlük kérni borvásárlásban is.
A hely hangulatos, enyhe túlzással rá lehet mondani, hogy elegáns. Nálam abszolút bevált!
2014. december 10.egyedül járt itt 55 Szinte minden nap itt ebédelek, mivel a sulim 3-5 percnyire van. Egy baráttal ettem itt először. Azelőtt semmi pozitívat nem hallottam róla, de úgy voltam vele, hogy egy esélyt megérdemel. Azóta rendszeresen látogatom és imádom! Többféle menü van, ha valakinek éppen egyik sem szimpatikus még mindig választhat a' la carteról.
Ha pedig onnan sem talál megfelelőt. . . olyan nincs! A személyzet barátságos, kedves, vidám. Annak ellenére hogy valóban az iskolai menzára hasonlít a tálcás sorbanállós megoldás miatt, isteni hely!
2014. december 10.családjával járt itt 55A családdal egy mozizós este előtt ugrottunk be vacsorázni. Eleinte bowlingozni indultunk, de annyira jól laktunk itt, hogy mozdulni nem volt kedvünk, így hát a nyugisabb program, a mozizás mellett döntöttünk. A ételek nagyon finomak voltak, maga a hely az a tipikus amerikai étteremé, mint amilyen a filmekben szokott lenni. Kedvencünk lett a hely, minden tesós program este előtt idejövünk enni (:
2014. december 10.egyedül járt itt 55Mivel a közelben lakom elég gyakran megfordulok itt. A sütemények kiváló minőségűek, frissek, finomak és már ránézésre is összefut a nyál a számban. Több éve látogatom őket, de eddig sosem csalódtam bennük. Nyáron a teraszon ücsörögni egy kávé és egy sütemény mellett isteni program egyedül vagy akár egy baráttal, barátokkal. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
2014. december 10.barátokkal járt itt 25 Barátokkal mentünk vacsorázni. Két személyes tálakat rendeltünk. Semmi extra nem volt benne az árához képest. . . az adag viszont bőséges volt, de ez nem kompenzálja, hogy nem érte meg azt a pénzt. A személyzet barátságos, szakképzett volt (ami fontos! ), maga a helyszín pedig kellemes.
De annyira nem győzött meg, hogy visszajöjjek ide, vagy esetleg másoknak is ajánljam.
2014. december 10.családjával járt itt 45Sokat kellett várni, mire odajöttek az asztalunkhoz és megkérdezték, hogy mit óhajtunk. Aztán a pincérnő az italokat futtában "dobta" le az asztalra, ránk sem nézve, egy "egészségükre" vagy "parancsoljanak"-ról nem is beszélve. . . viszont az ebéd bőséges és finom volt! A hely hangulatos, az egyetemi városrészhez pont passzol. Előfordulhat, hogy máskor is meglátogatom. . .