Countryboy
Itt járt már

Countryboy adatlapja

16Értékelés
Bemutatkozás
Üdvözlet a Kedves Olvasónak! Nevem szabó Sándor, 72 éves vagyok, a feleségemmel szoktam utazni leginkább wellness szállodákba. Azokat kedveljük igazán amelyek közvetlen kapcsolatban vannak a település fürdőjével.
Nagyon szívesen fözicskézek otthon, főleg a pörköltek területén "jeleskedem", sokak szerint nem is eredménytelenül.
Szabadidőmben szívesen fejtek keresztrejtvényt, olvasok és elég sűrűn járok színházba,. A szívem csücske az operett, szinte minden hónapban ott a helyem a Budapesti Operettszínházban.Boldog házasságban élek immár 46. éve, két szép felnőtt fiam van, sajnos unokáim még nincsenek.
Így utazok, így járok étterembe
Étterembe nem igen járunk, mivel az anyagi helyzetem nem engedi meg, inkább itthon szoktam finomakat főzni Az utazással kapcsolatban annyit, hogy személyautóval megyünk és általában "összkomfortosan" vagyis mindent viszünk ami számunkra fontos és ha kell akkor kéznél legyen
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás  •  Mindenevő
Regisztráció2018.04.20
Utoljára itt2025.03.15

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. február 15.a párjával járt itt
2025. 01. 27. és 31. közötti időpontban voltunk a feleségemmel a mórahalmi Colosseum Hotel vendégei. Az utóbbi időben -nem lévén fiatalok- már csak olyan helyre megyünk ahol a hotel közvetlen kapcsolatban van a település fürdőjével, mivel nagyon szeretünk a meleg vízben lazítani. Azt kell, hogy mondjam, hogy mindennel meg voltunk elégedve.
Gyenge 2024. augusztus 28.a párjával járt itt
Már régóta a "bögyömben volt", hogy meg kellene osztanom másokkal is az "élményemet" de ezidáig nem vettem a fáradtságot, most megteszem:
Még az elmúlt évben voltunk feleségemmel a Tündérkert Hotelben ahol eltöltöttünk öt nap, négy éjszakát, ami valóban felejthetetlen volt, de nem jó értelemben!
Átlagos 2024. október 18.a párjával járt itt
2025. 10. 14-18. között töltöttünk néhány napot a Hunguest Hotel Pelion Szállodában. Az élmények elég megosztóak voltak. Kezdeném azzal, hogy sikerült megkapni -szerintem- a szálloda legsz. . . bb [moderálva - a szerk. ] helyen lévő szobáját, nevezetesen az első emeleten a 162-es szobát ami az emelet legutolsó szobája volt.