2021. július 24.a párjával járt itt 55 Feleségemmel négy éjszakát töltöttünk a gunarasi Hotel Európában (immáron negyedszer! ), most sem csalódtunk! Mind a szoba, mind a személyzet kiválóan teljesített. A félpanziós ellátás is megfelelő volt, főleg a vacsora, a reggeli kis kívánni valót hagyott maga után miután a négyszeri reggeli mindég ugyanazt tartalmazta, lehetne egy kicsit változatosabb is.
A recepción az Ingrid nevű hölgy nagyon kedves volt, érezni lehetett a viselkedésén, , hogy nem kényszerből végzi a munkáját. Összességében elégedettek voltunk, máskor is menni fogunk!
2020. augusztus 16.a párjával járt itt 55 A 2018-as itt tartózkodásunk után (mivel jól éreztük magunkat) idén augusztusban ismételten ellátogattunk a Deja Vu Panzióba. A szobánk az emeleten volt,az ágy kényelmes a fürdőszoba is kifogástalan, minden tiszta és megfelelő volt a szoba tekintetében.
Sajnos az időjárás egy kicsit megkeserítette az itt tartózkodást ugyanis a szobában borzasztó meleg volt (tetőtéri révén), aludni szinte semmit nem tudtunk,hiába volt légkondicionáló sajnos nem tudtuk használni mert csak "sok levegő" mellett tudunk aludni, csukott ablak szóba se jöhet! Persze erről a panzió nem tehetett, csak a tény kedvéért írtam. Az ellátással kapcsolatban az észrevételeim az alábbiak:
- a reggeli minden tekintetben elégséges és kifogástalan volt. - nagyon tetszett,hogy most is mint 2018. -ban az ebédet grátisz
kiszállították a fürdőbe. Kiemelném, hogy fejenként 1-1 darab fürdőbelépőt kaptunk (benne volt a csomagárban) amit nagy örömmel használtunk fel az ottani Vulkán Fürdőben. Sajnos a vacsoráról nem mondhatom el a fentieket. Noha a vacsora idő 18-22 óráig volt, 18. 35-kor a kétféle levesből már nem kaptuk meg amit választottunk volna, mondván, hogy elfogyott. 18. 35-kor! ! ! A leves és a főfogás között indokolatlanul sokat kellett várni noha csak egy-két asztalnál ültek "fizető" vendégek. Ugyanez vonatkozott a desszert kihozatalánál is. Azt gondolom, hogy ennek az volt az oka , hogy a személyzetnek illetve a felszolgálóknak több mindent kellett csinálniuk. Sajnos a főételhez még mindég nem kaptunk savanyúságot, pedig jó lett volna még a desszert "kárára" is. Idén már nem hallottuk az állandó húsklopfolás zaját a szobában mint 2018. -ban, köszönhetően a konyhától távolabb lévő szobának. Örömmel fedeztük fel a felszolgálók között Nikolettet akit még 2018-ban ismertünk meg. Most sem csalódtunk benne, kedvességével és bájával most is elvarázsolt bennünket! Végezetül most sem mondhatok rosszat a Deja Vu Panzióról amit nem bánok, ár-érték arányban verhetetlen(! ), mind a tulajdonos mind a felesége nagyon kedvesek voltak a vendégekkel szemben, nagy valószínűséggel nem ez volt az utolsó látogatásunk ezen a helyen!
2020. július 18.a párjával járt itt 55 Feleségemmel 2020 július 13-17 között töltöttünk el pár napot a pécsváradi István Király Szállodában. Sok hozzászólóval ellentétben csak jót mondhatok el a helyről! Kezdem azzal, hogy nagyon szép helyen található a szálloda, már az első nap nagyot sétáltunk a szép tájban gyönyörködve.
A recepciót megtalálni valóban nem volt könnyű nekünk se de nem is volt lehetetlen. Az ,hogy együtt van az étteremmel egyáltalán (számunkra) nem jelentett problémát, mindent gyorsan és "flottul" intéztek! Sokan kifogásolták, hogy csak az éttermen át lehet közlekedni, de azt kell, hogy mondjam ez egyszerűen nem igaz! Az igazság az, hogy az udvaron keresztül is lehetséges a szállás (szobák) megközelítése, nincs szükség az éttermen való átjárásra, igaz, hogy akkor egy emeletet le, visszafelé pedig föl kell pluszba menni de így kikerülhető az étkező helység (amennyiben ez valakinek problémát jelent) ez a korrekt megközelítés! Számunkra mind a szoba (108-as), mind az ellátás kifogástalan volt. Egy apróság ami annak tűnik de számunkra nem az, hogy a zuhanyozónál a zuhanyfej olyan volt mint ami elvárható, nem volt tiszta vízkő a zuhanyrózsa kifolyója így rendeltetés szerűen lehetett használni. Ezt azért írtam mert sok helyen megfordultunk már feleségemmel de JÓ zuhanyrózsával (amiből rendesen jön a víz) csak elvétve találkoztunk! Külön megjegyezném,hogy a svédasztalos reggeli és különösen a svédasztalos vacsora kifogástalan és NAGYON FINOM volt minden nap! A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész volt, bármit kért az ember rögtön intézték. Amennyiben látták, hogy valamilyen ételféleség (hús vagy köret , esetleg savanyúság) fogytán van azt azonnal pótolták, nem kellett külön szólni érte! Ez sajnos -tapasztalatunk szerint- nincs mindenütt így! A szálloda parkolója sajnos elég kicsi de minden nap amikor elmentünk és visszajöttünk azért mindég találtunk parkolóhelyet ha nem a bejárat előtt akkor egy kicsit lejjebb. Kiemelném, hogy a parkolás INGYENES nem úgy mint sok más helyen ahol tetemes pénzt kérnek érte éjszakánként! Összességében nekünk bejött az István Király Szálloda szolgáltatása, jól éreztük magunkat,valószínűleg újólag el fogunk a későbbiekben is látogatni ide. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek aki nem egy ötcsillagos szállást keres!
2020. március 17.a párjával járt itt 15 2020. februárjában "volt szerencsénk" kétszer három nap két éjszakát eltölteni ebben a csodálatos panzióban. Amit a hirdetésükben ígértek annak a fele sem volt igaz. Kezdem a szobával: az erkélyajtót egyszerűen nem lehetett kinyitni egy kicsit sem és még bukóra sem mert egyszerűen kiesett volna a tokból az ablak a másik fele.
A szoba nagyon kicsi volt, a franciaágyba csak "dobbantással" lehetett befeküdni mivel a falhoz a sarokba volt tolva. Megjegyzem, hogy a feleségemmel együtt 67 évesek vagyunk és nem voltunk hozzászokva az efféle tornamutatványokhoz! Se egy asztal, se egy szék nem volt a szobában ami egy tető téri helység volt. Zárójelben jegyzem meg, hogy mi még aránylag jól jártunk, nem úgy mint a mellettünk lévő szobát kapó fiatal házaspár aki felháborodottan mutatta meg nekünk a szobájukat. Komolyan mondom ha nem láttam volna a saját szememmel akkor nem hittem volna el! ! ! Képzeljék el, hogy a "fürdőszoba" egy zuhanykabinból állt amit egy zuhanyfüggöny választott el a szobától,ami közvetlenül a bejárati ajtó mögött volt. Hihetetlen de egyszerűen nem volt mosdó az egész szobában, egyszerűen nem lehetett kezet mosni! ! Most jön a hab a tortára! A WC a szobában volt elhelyezve akképpen mintha egy beépített szekrény lenne. Az ajtót elhúzva volt a WC kagyló, ott lehetett a dolgokat elvégezni. HIHETETLEN! ! ! ! ! , de sajnos ez volt a valóság. Az összes bútor két személyre(! ) egy kb. 1. 5x 0. 5 méteres "szekrény" volt. ebbe lehetett berakni az összes ruhát és holmit két személy részére kabát felakasztása, na az kérdőjeles. Ezek után nem meglepő, hogy az első éjszaka után a fiatal házaspár a reggelit sem megvárva gyorsan távozott. Mint tőlük korábban megtudtuk, ajándékba kapták a 3 nap/2 éjszakás kikapcsolódást. Az ajánlatban svédasztalos reggeli és vacsora szerepelt. Nem borzolom a kedélyeket, de annyi köze volt a svédasztalhoz,miszerint lehetséges,hogy az asztalt az IKEÁ-ban vették! A négy nap alatt a reggeli mindig ugyanolyan egyforma volt,kétféle szalámi, ugyanaz a sonka és ugyanaz a szeletelt sajt és uborka,császárzsemle (ami a legjobb volt) és kenyér. Teát mindenki maga készíthetett,kiváló választék volt filterekből,összesen egyféle gyümölcs tea volt, harmadik nap reggelre ez felment háromfélére. A két vízforraló belseje úgy nézett ki mint a tíz éve használt villanybojler fűtőszála. A forralt víz tetején fátyolosan állt a vízkő hártya. Mi úgy oldottuk meg a tea főzést, hogy a bögrében lévő vizet a mikróban forraltuk fel. A vacsora két fogásból állt, egy "leves" amit csak erős túlzással lehetett annak nevezni(instant levesporból,a végtelenségig felhígítva) pirított kenyérkockával a másik nap kölesgolyóval és a kihozott egy tányér második fogás. Nos ez volt a svédasztalos ellátás, két választás volt, nevezetesen vagy megeszem vagy nem! Mivel balszerencsénkre 2x3nap/2 éjszakát vásároltunk vártuk a beígért disznótoros bőségtálat amit csak egyszer kaptunk mondván, hogy már volt! Nos ezek után akinek még nem ment el a kedve a vonyarcvashegyi LOTTI VENDÉGHÁZ ajánlatától annak szívből kívánom a meglátogatását, érezze jól magát!
2018. április 20.a párjával járt itt 55 2018. 04. 16. -20. között töltöttünk el pár napot a városban, illetve a panzióban. Leginkább az ár és a benne foglaltató tartalom miatt választottuk a helyet , mivel még nem ismertük. Utólag mondhatom, hogy nem volt rossz választás! A Panzió tulajdonképpen egy aranyos kis lakóteleppel körbevett területen található, de nincs ezzel semmi gond mert nagyon belesimul a környezetbe.
A személyzet mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendég jól érezze magát, a szobák is megfelelőek, bár egy kicsit alul vannak méretezve. Az ellátásra nem lehet panasz, igazán bőséges és ízletes. Külön kiemelném, hogy a büfé ebédet kérésre ingyen kiszállították a panziótól 2 km. -re lévő fürdőbe, amit még sehol nem tapasztaltam az országban, noha már sok helyen megfordultam, ez egy nagyon kedves gesztus volt a panzió részéről! A vacsora mennyisége és minősége is megfelelő volt, talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a desszert helyett valamilyen savanyúságot lehessen választani az egyébként valóban finom /négy vacsora alapján/ második fogáshoz! A lakószoba -bár- kicsi volt, de kellemes volt, minden volt benne ami elvárható. Az egyedüli negatívumként csak azt tudom megemlíteni, hogy a konyhából az "üzemviteli zaj" nagyon felhallatszott, nevezetesen a hús klopfolás de az rendszeresen és hosszú időn keresztül, de túléltük! Mindenképpen szeretnék pár szót ejteni a panzióban dolgozó Nikoletta nevezetű recepciós, felszolgáló hölgyről aki a bájával és kedvességével szinte elvarázsolja a vendéget. Érződik a viselkedésén, hogy nem "hivatalból" ilyen hanem valóban azt szeretné, hogy a VENDÉG jól érezze magát az ott tartózkodás ideje alatt! Sok ilyen alkalmazott kellene a vendéglátóhelyekre, szerencsés lehet az olyan tulajdonos aki ilyen alkalmazottat tud szerződtetni! Összességében nem bántuk meg, hogy a Deja Vu Panziót választottuk egy öt napos/négy éjszakás kikapcsolódás színterének, jó szívvel ajánlom másoknak is akik jó áron szeretnének egy pár napot pihenni!