2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55 2014. augusztus elején voltunk kirándulni Visegrádon. Megkérdeztünk valakit,hogy hol találunk egy jó éttermet és a Kovács kert éttermet ajánlották. Nem is csalódtunk,mert tényleg nagyon jó étterem. Nagyon kellemes,otthonos hely,ami minden igényt kielégít,épp úgy a kisgyerekesek,mint a dohányzók részéről.
A személyzet nagyon udvarias és figyelmes volt. Nagyon ízléses és szép tiszta minden,aránylag hamar megkaptuk az ételt,ami hatalmas adag és lenyűgözően finom volt. Fizetéskor nagy meglepetésünkre még engedményt is kaptunk,mert motorral érkeztünk. Nagyon jól éreztük magunkat,ha arra járunk,biztos,hogy ismét ott fogunk ebédelni,sőt,még másoknak is ajánlani fogjuk.
Kovács-Kert Étterem válasza
Köszönjük szépen az értékelést! Mindig igyekszünk a maximumot adni minden vendégünknek. Több más kedvezmény mellett a motorral érkezőknek is kedvezményt adunk, hisz a "MOTOROSOK JÓ EMBEREK"!
Szeretettel várjuk Önöket máskor is! Természetesen a kedvezmény ismét "él"!
2014. szeptember 8., Kovács Gábor, tulajdonos
2014. január 8.a párjával járt itt 55 Budapestről tartottunk hazafele,már jó éhesek voltunk,amikor megálltunk a vendéglőnél ebédelni. Nagyon szépen berendezett,otthonos a vendéglő. Leültünk,hozták is az étlapot,de az ebédre elég sokat vártunk,de lehet azért tünt soknak,mert már nagyon éhesek voltunk. Annál nagyobb volt a meglepetés,amikor kihozták az ebédet.
Alig tudtam visszatartani a nevetést,amíg a pincér az asztalra tette a tányért,mert a tányéron egy hatalmas fél sült kacsa volt. Mondtam is,hogy ez az adag egy jó éhes kamionosnak is elég lenne. Nagyon finom volt,természetesen nem tudtam megenni,így kértük,hogy csomagolják el. Máskor is betérünk majd ide,nagy élmény volt. Máig emlegetjük. :)
2014. január 8.a párjával járt itt 55 A Lilaakác vendéglő nevét az udvarban álló hatalmas lilaakácról kapta,ami beteríti az egész teraszt,ami ettől nagyon hangulatos,engem elvarázsolt. A vendéglő egy kis parasztházban van,nagyon otthonos,tiszta barátságos környezet. Nyáron tágas teraszra lehet kiülni,a lilaakác árnyékába.
Alighogy leültünk,máris ott termett a felszolgáló az étlappal,nemsoká hozta is a hideg üdítőt,de az ebédre sem kellett túl sokat várni. Hatalmas adag és nagyon finom volt. A személyzet nagyon közvetlen,udvarias,szolgálatkész volt. Nagyon jól éreztük magunkat,épp ezért mentünk már oda többször ebédelni.
2013. december 18.a párjával járt itt 45 Ebédre érkeztünk az étterembe. Az odajutás elég körülményes volt,egy szűk utca vezet oda,45 fokos a lejtő. Az étterem a Duna parton van,annyira közel a Dunához,hogy már-már a lábunkat is belelógathattuk volna a Dunába. Az étlapot elég soká hozták,ki,majd utána az ebédet is. Harcsapaprikást rendeltünk túrós csuszával,nagyon finom volt és bőséges adag.
A pincér saját maga kevert egy finom limonádét,ami nagyon ízléses volt és nagyon finom.
2013. december 18.a párjával járt itt 55 Egy kedvezményes ajánlat keretében jutottunk el a szállodába. Annyira kedvező volt,hogy már-már hihetetlen. A képek alapján, amit láttunk a szállodáról rögtön beleszerettünk. Aztán tényleg nem csalódtunk. Gyönyörű arborétum közepén egy gyönyörű szállodába érkeztünk. Az egész rögtön jó benyomást keltett.
Belépve gyönyörű minden,hatalmas ebédlő,tágas szobák,ízléses berendezés ,és ragyogó tisztaság mindenütt. A reggelinél rengeteg választék volt,mindenki megtalálta kedvencét. A vacsora is bőséges volt,és finom. A személyzet barátságos és előzékeny volt. A környék gyönyörű,rengeteg látnivaló van,a gyógyfürdőről nem is beszélve. Mi itt minden kényelmet megtaláltunk,nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is el fogunk menni.