2016. július 20.családjával járt itt 45 Kellemes, normális szoba, ugyanakkor az ajtóval nem csak nekünk akadt problémánk, a folyosóról behallatszott, hogy mások is szenvednek, amikor bent van a kártya és anélkül kell nyitni (például kifelé menet a szobából, ami azért gyakran kell). A recepciós elmondása alapján pár éve tértek át, fura, hogy vagy nbem jelezték mások, vagy jelezték, de még nem foglalkoztak vele.
Ahogy olvasom, ezzel nem csak nekem volt gondom. A Wellness teljesen jó volt. Kifogtuk a 2 napos esős, hűvösebb időt, de legalább senki más nem merészkedett ki a kültéri medencébe, nyugodtan lehetett úszni. :) Sajnos csak 10-től lehetett használni este 8-ig. Mivel az étkezőn keresztül vezetett az út, ezért a reggeli miatt nem nyitott hamarabb. Azt nem értem, miért nem lehet nyitva tovább, igaz, ez más szállodáknál is előfordul (minimum este 9-10 órás zárást tartanék jónak bármilyen wellnessnél). A személyzet rendben volt, a reggeli meg sima reggeli, nem volt problémám vele, még úgy sem, hogy vegetáriánusként ettem. A nem vega rokonoknak se okozott traumát. Összességében bőven megfelelt egy 3*-os szállodával kapcsolatos elvárásnak.
2014. október 29.a párjával járt itt 45 Két napot töltöttünk ott a párommal ősszel. A személyzet kedves, nem néztek ránk furán az étteremben sem, hogy vegák vagyunk. Feltalálták magukat és ízletes kaját tudtunk vacsorázni. Reggelinél kellemes meglepetés volt, hogy az általános csomagolt margarin mellett többféle pástétom/ízesített, kikevert vajkrém, margarinkrém is volt.
A szoba nagyon meleg volt, de szerencsére egy szellőztetés és a fűtés kikapcsolása ezt hamar orvosolta, ugyanakkor 1-2 légy valahogy mindig be tudott jutni. A Wellness hangulatos, de kicsinek tűnt egy ekkora szállodához. Így is gyorsan tele lett, pedig hétköznap voltunk, és tippre nem voltak többen 40-50-nél a szállodában. A környezet egyébként tényleg nagyon szép, a rövid idő alatt egy szervezett körtúrán mutatták be a Börzsöny kicsi szeletét. A fa épületben kicsit nagyon hallatszódtak a szomszédok, ez délután zavaró volt. Ha hosszabb időnk van, akkor több programból is lehet válogatni. Alapvetően mi inkább elégedettek voltunk az egésszel, körítéssel, személyzettel együtt.
2014. augusztus 12.a párjával járt itt 25 Párommal kettesben foglaltuk le a szállást még tavasszal. - Elvileg 14 órától lehet elfoglalni a szállást, mi 3/4 3-kor értünk oda és még így is kellett várni 3/4 órát, mire kaptunk kulcsot (ráadásul nem is az eredetileg kiírt szobába, mert az még akkor sem volt kész. . . ).
- Egyik nap felnéztünk a teaházba, az elvileg letakart citromos edénybe belekukkantva megcsodálhattuk a helyi muslica fauna néhány tagját. Maradt a citromlé. - Nem volt klíma a szobában. - Vegaként szembesültünk azzal, hogy az esti vacsoránál szinte minden köretet hússal tálalnak, ilyennel még eddig sehol se találkoztunk, ez eddig sehol se okozott problémát, mert a 4-5 köretből, salátákból mindenhol jóízűen lehetett enni. Itt első nap egyedül a krumpli, második nap a rizs volt húsmentes, harmadik este már semmi! Természetesen kérésünkre összeraktak nekünk külön ételt, de könyörgöm, az osztrák határ közelében a XXI. században képezzék már ki a szakácsokat legalább alap dolgokra a vegetarianizmussal kapcsolatban. A vega nem aszt jelenti, hogy íztelen, fűszermentes gyorsan kifőtt padlizsán. . . (Hangsúlyozom, eddig minden svédasztalnál megtaláltuk a nekünk valókat, vagy előre lebsezéltük a séffel és már azzal várt minket, itt sajnos - bár szintén egyeztettem a séffel és a fentiek miatt többször is szóltunk - nem nagyon akarózott rájönni senki, mit is lehetne tenni. )
- Az uszodai rész reggel csak 7-kor nyitott és este 8-ra (hétvégén a leírás szerint 9-re) már kiterelték belőle az embereket, nem igazán értem, miért nem lehet reggel minimum 1 órával korábban nyitni, este meg akár 10-11-ig is nyitva tartani. - Billiárdasztalt én is kipróbáltam volna, frissíteni kéne a szolgáltatásokat tartalmazó tájékoztatókat a szobákban. - A medence és pezsgőfürdő kicsi egy ekkora befogadóképességű szállodához mérten. + Wifi volt a szobában már ingyenesként, ez pozitívum és a személyzettel se volt gond. Összességében sajnos a fentieket figyelembe véve nem volt jó számunkra az ár/érték arány. Vegáknak semmiképp se ajánlom, de a többi miatt is maximum azoknak, akik a jó levegő miatt akarnak menni. Persze én is hibás voltam, hogy jó előre nem egyeztettem le írásban a kajánkat, de ez számomra is tanulság volt.