2018. december 31.gyerekekkel járt itt 25 Kétszer voltunk, pedig itt lakunk a városban, de mégsem vágyunk vissza, csak muszájból tévedünk oda. Mindig bánjuk. . Legutóbb ezért: Szilveszterkor 16 órakor felhívtuk őket, hogy van-e kiszállítás. Mondták persze, egészen estig. Örültünk, rendeltünk összesen 5 ételt az étlapról. Egy óra múlva visszahívtak, hogy bocsi, mégsem hoznak kaját.
Nyilván nem tetszett. De a telefon végén lévő alacsony intelligenciájú (nyilván erre van magyar szó, ami b-vel kezdődik és kó a vége, de ezt nem írja le az ember jó szívvel) egyén nem vacakolva a mentegetőzés néha kényelmetlen, de gyakran megoldás megcsillantó műfajával, egyszerűen LECSAPTA A TELEFONT. Na, ki akar itt enni? Én szerintem soha. .
2018. június 10.a párjával járt itt 55 Ismertük a helyet, voltunk itt már régen. Most egy kemény túrából hazamenet álltunk meg. A kiszolgálás gyors volt. Kicsit hűvös volt a pincér, de nagyon kedves, előzékeny, maximálisan segítőkész, csak egy pici mosoly az mindig jól esik a fáradt vándornak. (Persze érhető, hogy az embernek rossz napja van. . kinek nincs.
) Grill tál jó volt. Nem túlgrillezett, de nem is nyersen hagyott húsok mindegyike ízletes volt. Kicsit a grillkolbász megosztott minket, de nagy gond nem volt vele. Főként a barátságos árhoz képest. Itt ezt vártuk és maximálisan azt kaptuk, amit vártunk. Finomat, sokat. Én visszajövök szívesen ide máskor is.
2018. június 9.a párjával járt itt 25 Szép nyári nap volt, kevesen ültek bent, a pincérek kedvesen invitáltak. Igényes helyszín. A pincérek kedvessége végig megvolt (bár a háttérben falatozó Főnök velük való bánásmódjából hallottunk néhány bődületes lebát. . sajnáltuk kicsit a srácot). Az ételre nem kellett sokat várnunk. A tálalás átlagos, szép volt.
A bárány csülök rendben volt, a kacsamáj egy fokkal jobb volt. Azonban vittünk kiscsaládunknak 3 adag bécsi szeletnek mondott ételt (nekem ez indikátor étel, amin le lehet mérni egy étterem hozzállását a minőségi alapanyaghasználtról pl) . Otthon derült ki, hogy valami nagyon gyenge alapanyagból készített, (a mi fogalmaink szerint) az ehetetlenség határát súroló rántotthúsról van szó. Ha a helyszínen tálalják ezt, biztos visszküldjük. Szeletenként több, mint 3 ezer forintért, már ért annyit, hogy ezzel a poszttal figyelmeztessem a jövendő vendégeket. Ja, a túrós rétes Életem Rétese volt! Ez vitathatatlan. DE: harmincezer forintot sokszáz helyen lehet jobban elkölteni finom ételekre. Nem fogok ide visszajönni. A Balaton ezen régiójában több alacsonyabb (és persze magasabb) osztályú étteremben lehet ízletesebb, igényesebb étel enni.