2017. február 28.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A fiatal és nagyon készséges, szimpatikus csapat nagyon jó élménnyé varázsolta a szombati ebédünket, az ételek pedig egyszerűen kifogástalanok voltak! Nagyon rendesek voltak, a hozott szülinapi tortát is keszségesen felszolgálták, még énekeltek is :) Nagyon köszönjük a szupi élményt, most pénteken megyünk is vissza!
2017. január 29.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Másodszor ettünk itt, a húsok minősége és az ételek ízei kifogástalanok, plusz a fiazslemb pincér nagyon aranyos volt és készséges. Köszönjük
2016. szeptember 24.családjával járt itt 55Bár 1-2szer kifogtunk pár kevésbé lelkes kiszolgalot, általában nagyon jó élménnyel távozunk, ha csak párommal, kisebb családdal vagy nagyobb csoporttal is érkezünk. Az ételek szuperek, nem az olcsó kategória viszont.
2016. szeptember 24.a párjával járt itt 55Szerintem nem sokan tudják mennyire változás étlapot kínál a Don Pepe. Férjemmel a bevalt randi helyünk, imádjuk a pizzakat es hamburgeregeket is!
2016. szeptember 24.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Messziről érkező vengedeinket hozzuk általában ide, magunk nem itt ennenk minden héten, mert nem olcsó. De mindennel mindig elegedettek vagyunk.
Már nem egyszer voltunk, nem vagyunk helyiek pedig. Tökéletes a kiszolgálás, az étel mindig isteni és gyors és az ár verhetetlen. Köszönjük
2016. július 11.barátokkal járt itt 55Igazi curry függő vagyok, kéthetente legalább ettem indiait, mikor Angliában éltem, TUDOM milyen az igazi és a finom, és ez az :)
Nem hiányzott nekünk a túlzott indiai feeling az étteremből, főleg mivel a pincér egyértelműen kente-vágta a dolgokat, ami eleve szuper jel volt.
Nagyon nagyon finomat ettünk itt és nagyon fáj a szívem, hogy nem lakunk közelebb!
Gratulálok az étteremnek :)
2016. július 11.a párjával járt itt 55 Angliában tettem szert a curry függőségre, hidd el, nem szerencsés ha vidékre visszakölzötöl Magyarországra :D
A dekor, a kiszolgalok és a zene mind hozzájárul az inidia feelinghez, ami bár elengedhető, persze plusz jó élményt ad.
Nagyon nagyon finomat ettünk itt, mikor idejöttem, már egy éve nem ettem igazi finom inidiat (és nem, az otthoni MINDIG más, akármennyire is autentikus könyekből főzök) tehát igazán élveztük. A peshewari naan sajnos viszont csalódás volt, kókusszal és mandulával vagyunk hozzászokva, de ebben talán reszelt tök is volt. A komplett vacsora élménye viszont csillagos 5ös :) Köszönjük!
2016. július 11.családjával járt itt 55Már számtalanszor voltam ezen a helyen családdal vagy párommal, külföldi ismerősökkel és rokonokkal, de elvitelre is rendeltünk már a Táljaikból.
Mindig jó minőségű ételetek fogyasztunk itt, a kiszolgálás tökéletes.
Az ételek nem csak finomak, hanem érdekesek is! Nem csak a megszokott klasszikusokat tudjuk itt rendelni.
Köszönjük a sok jó élményt :)
2016. július 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Meglepően sokan voltak egy vasárnap késő délutánra, ami már eleve jó jel volt. Én a tipikus rendeléssel-variálós vendég vagyok, de mindenki csak készséges volt, és az isteni Ínyenc Tálat ettük illetve az étterem saját limonádéit ittuk.
Egyértelmű, hogy friss ételek voltak, friss és igazán ízletes hozzávalókból.
Roppant jól éreztük magunkat, az étteremnek pedig a dekorja nagyon szuper :)