2022. december 30.családjával járt itt 15 December 23-27 között voltunk a szállodában. VIP Lakosztályt foglaltunk, amiben az 5 nap 4 éjszaka alatt fáztunk a várandós feleségemmel. Hiába szóltunk, csak utolsó éjszakára kaptunk egy elektromos radiátort. A lakosztályban végig csatornaszag volt, a recepción elismerték, nem működnek az elszívók. A lakosztály padlószőnyege koszos, foltos.
A Szenteste botrányba fulladt, 18:30-as "B" csoportos vacsora időre szólt a jegyünk és épp hogy csak a levest meg tudtuk enni, 18:45-18:50-től üresek voltak a chafingek, mind a 6 db ami az étterem közepén lévő fő tálaló helyen található. A személyzet tagjai közölték, elfogytak az ételek, hiába állunk sorba, hiába várunk, bizony nem tudnak kihozni , mert nincs. Az esetről készült fotó, majd hosszas huza-vona után jegyzőkönyv és panaszkönyvi bejegyzés is! Az is kiderült, hogy a 4* superior már rég nem valós, átverés! A szálloda hivatalos besorolása 2021 November 26-tól 2024 November 25-ig csak 3*-os! Erről is mélyen hallgatnak, nem közlik a vendégekkel. A dec. 25 és 26-ai vacsival minden rendben volt. A számla rendezésnél a dec 24-e miatt semmilyen kompenzációt vagy kártérítést nem kaptunk. A történtekkel az illetékes hatóságokhoz és a médiához fordulok.