2016. június 2.gyerekekkel járt itt 55Az egyik legjobb hely ahol valaha voltam!! Finom ételek, kedves kiszolgálás, ár-értékben is szuper!!!
2016. január 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon finom, házias ízekkel találkoztunk! Például a köretként felszolgált párolt zöldség íze, mintha húslevesben főtt volna mielött párolták, ízgazdag volt! A rizs állaga,íze,mindene sokkal jobb volt mint a közeli 4csillagos hotelben! A gyümölcsös pulykamellet szintén élmény volt elfogyasztani! Látszik hogy a konyha mindent beleadott! Köszönjük!
2016. január 11. járt itt 25 Sajnos a hotel két nagyon fontos dologban szenved hiányosságot! Az egyik a wellness a másik a étkezés, főleg a szervezetlensége! Egy ilyen méretű szállodához 1darab 3 szemèlyes infra szauna és 1db jakuzzi "lyuk" ( az aljzatba süllyesztett maximum 4 személy fér el kényelmesen", nagyon vicces!
Ha valaki nem az úszást részesíti előnyben hanem felfrissülni szeretne egy élménymedencében, az le se menjen a "wellness" be mert esély noncs rá hogy bele tud ülni a jakuzziba. A köntös szerintem még a 80-as évekből maradt, az enyém nagyon kicsi volt és ki volt szakadva a vállánál! Az első estén a vacsoránál 20:00-kor nem üres tálcák fogadtak! Nem volt hús! Meg is kérdeztem a étterem recepcióstól hogy ez a vegetáriánus szekció? Hol vannak a húsok, amire azt felelte az arra járó szakács hogy még sül! Micsoda? ! ! ? ? ! ! Ez 4 csillag? A pincérek sokan voltak, de mire leültün és elfogyott a sokat várt ételünk, addigra értek oda hogy megkérdezzék mit szeretnénk inni! Se egy kancsóba ivóvíz( ami még egy 3csillagosba is alap szokott lenni). De az ital árakban verhetetlenül hozták a 4csillagot! A reggeli viszont abszolút minőségi, sokféle, ahogy fogyott cserélték is és minőségben is első osztályú volt! Sajnos nem fogom ajánlani senkinek ezt a szállodát! Az a baj ha rendelkezik is a hotel 4csillagos szolgáltatásokkal, de azok minősége, milyensége elszomorító! Maximum 3csillagos szálloda! ! ! ! !