2014. június 22.gyerekekkel járt itt 45 Egy teljesen átlagos utcácskában lévő lépcsőlejáró után éri az embert a meglepetés, mert odalent abszolút más világ fogadja az embert. . . hangulatos terasz, kellemes környezet kint és bent is. Az ételek finomak, a kiszolgálás is rendben van, és az árak sem túlzóak, sőt. . . Csak ajánlani tudom másoknak is ezt a helyet.
Én a családommal voltam turistaként és nagyon kellemes meglepetésben volt részünk.
2014. június 22.családjával járt itt 55Most először voltunk itt a családommal és fantasztikusan elégedettek voltunk mindennel:
a környezet, az asztalok elhelyezkedése a belső udarban, megtalálható árnyékos és napsütötte rész is, (a kettő ötvözete is),nem túl hangos zene, óriási ételválaszték, megfelelő higiénia!
Az árak nagyon kedvezőek, a pincérek figyelme és barátságossága pedig példamutató.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2014. június 15.családjával járt itt 25 Az étterem fekvése jó helyen lenne, de a kialakítása mivel a parkoló közvetlen közelében van ezért nem szerencsés. Igaz megpróbálták a vendégeket védeni némi növényzettel pár tuja és virágládában elhelyezett muskátlival, azonban ez vajmi kevésnek bizonyul, emellett a kilátást csak a parkoló autók látványa és egy felújítás alatt lévő(vagy most épülő?
)ház látványa teszi "teljessé". A kiszolgálásról: az első felét autodidakta módon saját magunk oldottuk meg, mivel pincér nem jelent meg az asztalunknál. Sajnos a későbbiek során sem számíthattunk túl sok jóra személyében a kedves mosolyán kívűl, mert az előital fogalma ismeretlen kifejezés volt számára. Megpróbált felvilágosítani minket hogy talán az előételre gondoltunk-e? Miután kiegyeztünk abban hogy mégis létezik aperitif néven,megrendeltük a szükséges italokat ám kóstoláskor döbbentünk rá hogy amit iszunk az nem ugyanaz azzal, amit kértünk. . . teltek múltak a hosszúra nyúlt percek, közben kiderült hogy az egyik étlap(a négyből)használhatatlan az összeragadt lapok miatt. Miután megjelent mosolygós pincérünk, sajnos arcára fagyasztottuk a mosolyt (ebben a nagy melegben)mert közöltük észrevételünket, amin nagyon csodálkozott. Hozzá kell tennem, előzőleg a rendelést nem írta fel (ezen mi csodálkoztunk) és már akkor a hasonló színű szintén aperitifet emlegette a kért ital helyett. . . Nos ezek után kihozott kóstolót abból a bizonyos röviditalból amit kértünk, bizonyítván ezzel az Ő igazát, mely szerint a gép ugyanazt az italt adja ha megnyomja a gombot az ital neve alatt. Ezt mi el is hittük, de továbbra sem azt az ízt éreztük amelynek lennie kellett volna. . . Sajnos a kedves vendégem olyan kérdést tett fel a pincérünknek, (milyen ételt tudna ajánlani? ) amely nem lehetett egyértelmű, hiszen a válasz az volt: bármit el tudunk készíteni. . . Ismét a várakozás hosszú, elmélkedős percei köszöntöttek ránk ezen a szép nyári délutánon. . . amelyet finom hideg permet kellemes hűse mentett meg a végleges elbóbiskolástól(no meg az egyre jobban korgó gyomrunk). A permet oly kitartóan szállingózott kedves vendégeinkre, hogy percek múlva a felélénkülő szél hatására kényelmetlenné vált a nem kért szolgáltatás. A megoldást most is nekünk kellett kitalálni, egy másik asztalhoz költözés képében. Láss csodát, itt már olyan extrába is belefutottunk, mint a "service" feliratú gomb, melyet hosszas tanakodás után félve megnyomtam. S mint a dzsinn a palackból, ott termett a mi pincérünk, hozta az evőeszközöket (ekkor már bizodalmasan tekintettünk a jövőbe az étellel teli tányérokat látva lelki szemeink előtt)és megkérdezte mennyire vagyunk éhesek? Nem is húzom tovább az időt ezekkel a poénokkal, pedig volt még belőle (sajnos). Azt gondolom hogy az étterem tejesen átlagos mind helyszín, mind ételek tekintetében, az adagok bőségesek voltak, a kiszolgálás színvonala viszont hagy némi kívánnivalót. . . A díjszabás kissé túlsúlyban van a nyújtott szolgáltatásokhoz képest. Az étterem felejthető, a Kazinczy emlékhely és környezete viszont nem. . :-)
18 fotózott hely / 2 oldalon