2020. július 10.családjával járt itt 15A hely mai állapota köszönőviszonyba sincs a képekkel!!Elhanyagolt gazos kert, a fürdő penészes, dohos szag mindenütt, a konektorok lógnak a falból.A házigazda is ott lakik, ezt sem tünteti fel.
2017. október 25.a párjával járt itt 55 Ünnepelni mentünk kettecskén. Az autópálya mellett nem hittem lehet ilyet is. De IGEN. A különterembe kaptunk helyet előre foglalás után. A kiszolgálás gyors kedves, az ételek nagyon finomak, a hely hangulatos. Az ételek nagy adagok szépen tálalva a személyzet nagyon figyelmes annak ellenére is hogy nagyon sokan voltak az ételeket időbe megkaptuk.
A kisterem ahol voltunk nagyon hangulatos tiszta, szépen megterítve, nagyon szép estét töltöttünk ott, biztosan visszamegyünk. Köszönjük.
2016. május 3.gyerekekkel járt itt 55 Évek óta visszajáró vendégek vagyunk a szállodába a téli időszakban indított akcióik nagyon kedvezőek. A szálloda wellness részlegének kibővítése is még több kikapcsolódásra ad lehetőséget. Az alagsorban kialakított "játszótér" igazán kellemes időtöltés nem csak a gyermekek részére.
Igaz ott jár át a személyzet is az udvari konyhára így néha véletlenül ők is részesei lehetnek egy rosszul visszaadott pingpong adogatásnak! A pótágy amit kapott a gyermekem le volt szakadva, kisebb átalakítás után volt csak használható. A szálloda parkja még a téli időszakban is csodálatos, nagy séták kiváló helyszíne.