2014. május 12.barátokkal járt itt 35 Én már nyitás óta(kb. 1994) járok ide,és korábban nem csak finom,különleges söröket kostolgatni,hanem jókat ennei is. Sajnos az utóbbi években az ételek minősége sokat válltozott és nem pozitív irányban. Legutób áptilisban jártam itt,és ismét csalódnom kellett. 1. Hamburgert kértem,ami vazak volt, száraz,jellegtelen, és íztelen.
2. békacomb:régen ez is sokkal finomabb volt. Fényképet mellékelek. A sörök természetesen kíválóak mint mindig. Én azért még reménykedem és drukkolok,hogy az ételek minősége is újra olyan finomak és különlegesek legyenek mint régen.
2014. február 10.gyerekekkel járt itt 45 Vasárnap este jártam itt a fiammal. Nem foglaltunk asztalt előre,de szerencsére volt szabad asztaluk. Az étterem hangulata kíváló,mintha New York-ban lennénk. Kellemes zene, nyugodság. Super! Én Billioner hamburgert rendeltem (11. 900. -ft),libamájjal a tetején,isteni zsemlében. Igazán jó volt. Fiam mediun rare (450g) Omaha NY strip-et kért(12.
900. -ft). Ez az étel annyira nem volt tökéletes. Kívül kissé megégett,ezért vesztett a puhaságából is. 3 desszertet rendeltünk. 1 ad. Pekándió tortát,1ad. Banoffee csoki desszertet (mindkettő inkább csak közepes volt, de a 3. Mákosguba. . . . . . az igazi klasszisra sikeredett. Ehhez külön gratulálok. Összességében jól éreztük magunkat,jövünk máskor is.
2013. augusztus 19., csoporttal járt itt 35 Harmadszor jártam itt edzőtáborban,és mindannyiszor hasonló vélemény alakult ki bennem. Eléggé lepukkant betonrengeteg,igénytelen leharcolt berendezéssel (a mi szobánkban (314) a hűtő csak "dísz" volt), hozzá nem értő személyzettel. Inkább Hostel (diákszállás),mint hotel. Közvetlen vízparti,lehet sétálni,büfék,hekk,lángos,naplemente.
És az étterem. . . hát nekem a nyaralás,kényelem azért mást jelent. Hatalmas önkiszolgáló hodály, de az ÉTELEK MINŐSÉGE KÍVÁLÓ (! ),egyszerű,házias,változatos,és mindennap van gyümölcs,saláta,hozzá öntet,stb. . . . Én mindentől függetlenül nagyon jól éreztem magam. Jövök jövőre is.
2013. augusztus 16.barátokkal járt itt 45 Másodszor jártam itt, és most sem bántam meg. Fiatalos,vagány társaság, jó zene, udvarias kiszolgálás jellemzi a Spillert. Enni még nem volt szerencsém,de a másik asztalokhoz vitt bizalomgerjesztő ételeket meglesve eléggé sajnálom,úgyhogy azt is hamarosan kifogom próbálni.
Viszont előszőr finom roséfröccsöt ittam,amiben finom bor volt (Duzsi rosé) és optimálisak voltak az arányok,másodszor pedig a kedvenc Leffe sörömet fogyasztottam. Mondjuk azért ezt a finom,drága nedüt hozhatták volna az eredeti Lefféskehelyben,nem pedig ilyen vastagfalu üdítőspohárban. Ettől függetlenül jój éreztük magunkat. Köszönjük.
2013. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55Én már többször jártam itt. Nagyon hangulatos (főleg este) étterem és szálloda. Udvarias kiszolgálással,igényes belsőépítészettel,bútorokkal,remek borválasztékkal.
Az ételek inkább ázsiai jellegüek,amiket kifejezetten jól főznek.
Számomra csak egyedül a desszertek lógnak ki a sorból. Azok is rendkívűl izlésesen vannak tálalva,de nem annyira finomak.
2013. augusztus 11.barátokkal járt itt 45 Barátom meghívására látogattam el ebbe az étterembe. Tulajdonképpen nem csalódtam,de igazán én nem szeretek túl sokat zabálni,itt pedig ez történik. mindent meg akarsz kóstolni. Az ételek alapvetően nem kiemelkedően,de jó minőségüek,változatos ázsiai ízek. Itt megkostólhatod a rákot,meg az összes tengeri herkentyűt teljesen elfogadható áron.
Aki még nem volt Running Sushi-ban,és aki szeret sokat enni azoknak mindenképpen ajánlom.
2013. augusztus 11.barátokkal járt itt 55 Nem előszőr jártam itt,és most sem csalódtam. Nekem a terasz nem annyira hangulatos,de ide inkább az ételek miatt jövök vissza. 1. Kovászosuborka leves. Kihagyhatatlan! Kíváló mint mindig. 2. Hideg tökfőzelék rántott tanyasi csirkével. Nem volt rossz,de ez nem lesz a kedvencem. A kisfiam nyúlpaprikása sokkal finomabb volt. 3.
Desszertet most nem ettünk. Összegzésként: Újragondolt ételek,megfizethező áron,udvarias kiszolgálás,érdemes útbaejteni. Ajánlom mindekinek.
2013. július 31.barátokkal járt itt 55 A médiában hallottam erről az étteremről. Gondoltam egy kis könnyű ebédre kipróbálom. Mivel ,hogy csak most nyitott, még elég kevés a vendég. Maga vendégtér jó tágas ,világos, minimál design. Nekem annyira nem jön be,de gondolom,ha majd tele lesz vendéggel más lesz a hangulata.
Annyira nem voltunk éhesek és még nem ismerjük az adagokat,ezért csak 1-1 főételt rendeltünk. Én grill lazacot sárgadinnyés-angolzellres salátával. . . kítűnő volt. A barátom Tanyasi csirkemellet kért grillen burgonyapürével. Állítása szerint az is 5 csillagot érdemelt. Ezek után még kértünk túrógombócot,ill. házi vegyes fagylaltot, amik szintén az előbbiekhez hasonló minőség volt. Nem olcsó,de aki igényes annak megéri.
2013. július 31.gyerekekkel járt itt 55 Nemrég fedeztem fel ezt a lángosost,ezért elvittem a kisfiamat(16éves) is ide. Sinek,panel,gyárkapu,igazi "komcsi" hangulata van a bódénak, de pont ez adja meg azt a jó retrós érzést. A tulaj nem túl kedves,de amit ad ,az mindenért kárpótol. A lángosra természetesen várni kell,mert az csak úgy jó. Elég széles a paletta (kb.
10féle). Mi kértünk 1sima fokhagymásat,ill. 1 sajtos-tejfölöset. Mindkettö isteni volt,nem túl zsíros,pont amilyennek lennie kell. Jövünk máskor is.
2013. május 31.gyerekekkel járt itt 35 Jártam már itt korábban is,akkor sokkal jobban tetszett. Legutóbb sajnos 1 esős borús csütörtöki napon látogattam meg ezt az egységet. Rontott is a jó véleményemen. Nem lehetett kimenni a teraszra az eső és a szél,ill. a hideg miatt, így kénytelenek voltunk bent helyet foglalni.
A belső részen több panorámás terem található,de mivel kevés vendég volt ezért csak 1 helységbe ültették a kuncsaftokat,ahol nekünk pont nem jutott ablak melletti asztal. Tárkonyos-narancsos vadragulevest rendeltünk,ill. cézár salátát. Az előbbi kíváló volt,krémes sok hússal 5 pont,az utóbbi az ellenkezője. Jégsaláta,felismerhetetlen,kevés, édeskés dresszinggel, reszelt parmezánnal. 2pont. Ezután hideg libamájat rendeltünk. Ez jó nagy,emberes adag volt,csak íztelen. 3 pont. Összességében nem rossz a hely,és nem is drága,sőt. . . . Legközelebb inkább nyáron,jóidőben fogunk ide visszatérni a gyönyörű panoráma végett és nem a kulináris élvezetek miatt.