2013. augusztus 12.családjával járt itt 25 Csatlakozom az előttem íróhoz. A szoba szegényes ,meleg víz az érkezéskor nem volt,3 fővel mentünk,1 felnőtt 2 gyermek. A szobában ágynemű csak 2 személyre volt 3 szór szóltam érte mire este a gyerek kezébe nyomtak 2 párna huzatot és egy ágynemű huzatot ,gondolván húzza fel a vendég.
Ismét szólunk hogy nincs párnánk sem lepedőnk, párnát nagy nehezen kaptunk, lepedő nincs! a vacsora Brassói volt ,hát nem tudom ez kinek mit mond de nálam a brassói nem rizs és valami paprika nélküli pörkölt féleség a többiről inkább ne is beszéljünk. Mondanom sem kell az ajándék bor és a meglepetés elmaradt, ha csak nem a hangyák támadása volt amik egyből belemásztak az asztalra tett üdítőbe. Tv volt ugyan de adás az nem nagyon a rádió nem működött, hűtőt napi 300 Ft használhattuk. A törölközök mocskosak sárgák voltak. Ennek a helynek nem tudom ki adott 3 csillagot de Őt nyaraltatnám itt, hátha rájön mit is jelent az a 3 csillag. Egy kis erdei kempingben is nagyobb a színvonal. Amúgy némi ráfordítással és a személyzet létszámának növelésével nagyon jó kis nyaraló hely lenne. de a szakácsot és a takarítónőt cseréljék le mert ha a 15 éves lányomat beállítanám, még az is szebben megcsinálná.