2014. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 25 Nyári hétvégén voltunk 2014 augusztus 2-4 között. A ház lepukkant, az egyik hálóban az ágy lába és matraca törött, a fürdőszobák elavultak, enyhén penészesek, a konyhában az edények szegényesek és agyonhasználtak. Ágyneműt csak annyi ágyra tesznek, ahány fős a foglalás, így fordulhat elő, hogy a franciaágy egyik oldalán van huzat, a másik oldalán a natúr matrac a szomszéd.
Ha esztétikai okokból kérnénk az ágyunk másik oldalára huzatot, az plusz pénzbe kerül. A terasz kellemes, a szomszédok kedvesek. Kötelező félpanziót kellett vennünk, az ételek szomorúan ízetlenek, de mindenki annyit ehet belőlük, amennyi belefér. A reggeli péksütemény minden nap másnapos. A medence mellett viszont kifejezetten jó a pizza, bár az járna a félpanzióhoz! A strand annyira zsúfolt, hogy nem esik jól bemenni. A tornaterem, a biliárd, a bowling és a wifi teljesen rendben van. Festői a táj, kellemes sétákat lehet tenni a parkon belül is, gondozottak a kertek. A rengeteg pénzért mégis hatalmas csalódás volt a családnak. A szállás ára egy nyugat-európai felsőkategóriás helyé, a nyújtott szolgáltatás kétségbeejtően 90-es évek, és nagyon hazai. Hogy mitől volt teltház? Mi a Szép-kártyára tippeltünk.