2015. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 55 Férjemmel és két gyerekkel (7 és 11 évesek) töltöttünk 6 nap/ 5 éjszakát az Ambróziában. A fogadtatás és a személyzet is udvarias és kedves volt. Családi szobát kaptunk,amivel maximálisan meg voltunk elégedve. Mivel a legnagyobb kánikulát fogtuk ki,a klímának nagy hasznát vettük.
A takarításban viszont nagy hiány van,mivel az ottlétünk alatt egyszersem ágyaztak meg vagy takarítottak volna ki! ! ! Bő választék volt a reggelinél és a vacsoránál is,az ételek nagyon de nagyon finomak voltak! (negatívumnak csak annyit,hogy a vacsoránál egy kancsó vizet tehetnének az asztalra,mert ha valaki szomjas,akkor rendelni kell az italokat! ) A wellnes rész nagyon "egyszerű",nincs külön egy medence csak a gyerekeknek,ahol "bolondozhatnak",sajnos az idősebb emberekhez kellett nekik alkalmazkodni,akik csak ültek egy helyben és a fröcskölést nem tűrték,pedig Gyerek-barát szálloda néven fut,ezt az idősebbek is elolvashatnák! Na mindegy,mert inkább eljártunk a strandra,ott nem volt ilyen probléma. . . A szállodának nagyon jó az elhelyezkedése,minden közel van. Külön értékelem a változatos élő zenét,amivel minden este szórakoztattak bennünket. Nagyon jó volt! :) Általánosságban mindannyian meg voltunk elégedve,nagyon jól éreztük magunkat,ha lesz rá módunk,jövőre visszalátogatunk! :)