2022. augusztus 15.a párjával járt itt 15 Tetszett a sétány. Nem voltam meg elégdve a reggelivel kivolt fogyva az étel nemtudták tölteni az aszal ha üres volt evöeszközt nem cseréltek,nem volt kávéskanál se,vacsoránál fél 7 kor már sokminden nem volt nem kérdezték meg kérünk e inni valamit.
irták hogy hajszáritó van de csak a portán lehetett kérni,ilyen melegben egy ventillátirt tehettek volna a szobákba nem azt is kérni,Vágytam eddig Szoboszlöra de ide többé nem. Az ár az ellátáshoz drága.
2018. augusztus 7.barátokkal járt itt 35 Egy hetet töltöttem a szállodában barátaimmal. A hét elején egész tűrhető volt a négy csillaghoz képest elég kevés volt a választék az étteremben csütörtökön éhen távoztunk a vacsoráról 19 órakkor mert a hús nyers volt jeges nem volt más se és a szakács csak annyit mondott szori így mindenki csak mérgelödött.
Nagyon sajnálom aszt hittem kapunk valami magyarázatot vagy csak annyit hogy menjünk vissza késöbb étkezni de még elnézést se. . . .