2015. november 5.a párjával járt itt 55 Hétfőtől szerdáig töltöttünk három napot a szállodában. Nem véletlenül mentünk vissza, hiszen másfél éve már jártunk Önöknél (akkor kutyával). A személyzet udvariassága, a szobák tisztasága, kényelme most sem hagyott kívánni valót maga után. Kedvesek, segítőkészek, úgy látják el feladatukat, hogy érezni, minden a vendégről, rólunk szól.
Az étkezésekkor a bőség zavarával küzdöttünk, mert nem a szokvány minden étlapon fellelhető fogások voltak, hanem például olyan különlegességek is, mint konyakos fácánleves, zúzagulyás, vargányás vadpörkölt és még sorolhatnám. Reggelinél szintén lenyűgöztek bennünket például amerikai palacsinta, tejberizs, helyben sütött tükörtojás, bacon, természetesen a szokásos rengetegféle felvágott, kolbász, sajttál, müzli és reggeli italok mellett. Nem vittünk a reggeli kávénkhoz vízmelegítőt. A recepciós egyből intézkedett és a délutáni séta után már a szobában volt egy vízforraló. Talán még nem voltunk olyan szállodában, ahol a zuhanykabin rendesen záródott volna, itt ebben sem volt hiba. Az ilyen "apróságok" sokat számítanak, hogy a vendég komfortosan érezze magát. A medencék tiszták voltak, a park gondozott. Köszönjük az összes ott dolgozó munkatársuknak, hogy értünk voltak! Szívesen ajánlom ismerőseimnek ezt a remek helyet. További sok sikert kívánunk Önöknek! Üdvözlettel:
Csanádi Katalin és Szabó László
Thermal Hotel Visegrád válasza
Kedves Csanádi Katalin és Szabó László!
Köszönettel megkaptuk a Thermal Hotel Visegrád szállodával kapcsolatos visszajelzésüket; nagy örömmel olvastuk, hogy pozitív tapasztalatokat szereztek nálunk.
Észrevételeiket feltétlenül továbbítjuk kollégáink felé.
Biztosak vagyunk benne, hogy pozitív visszajelzésüknek köszönhetően munkatársaink még nagyobb lelkesedéssel, továbbra is a szolgáltatások színvonalának fejlesztésén fognak dolgozni.
Köszönjük, hogy megosztották velünk tapasztalataikat, és bízunk abban, hogy a következő alakalommal is hasonlóan jó élményekkel gazdagodnak szállodánkban.
Tisztelettel,
Thermal Hotel Visegrád csapata
2015. november 26., , Thermal Hotel Visegrád
2013. november 28.a párjával járt itt 55 A személyzet segítőkész, kedves, jó érzés volt, hogy valóban a vendégekért vannak. A tisztaság példás, a szoba nagyon kényelmes volt. A szolgáltatások teljesen rendben voltak. Étkezésnél a bőség zavarával küszködtünk, ami azt jelentette, hogy tényleg sokszínű volt az ételválaszték, rengeteg különlegességgel és nem utolsósorban minden nagyon ízletes, finom volt.
Az elhelyezésünk optimális volt, mivel kutyával voltunk, ezért nagyon kényelmes volt, hogy a földszinten kaptunk szobát és nem kellett a kutyussal lifteznünk. Egyetlen javaslatunk lenne, hogy a fürdőrészlegben nem ártana kicsit több fény/világítás ott ahol három sorban vannak a pihenőágyak elhelyezve, tehát az ablaktól távolabb lévő helyekre gondolok. Köszönjük a pihentető-relaxációs 3 napot. Szabó László és
Csanádi Katalin