2016. augusztus 6.a párjával járt itt 45 Festői környezet, tájba illő szép épület, különleges és kitűnő erdei fitnessz-pálya, kültéri wellness-részleg, bent pingpong-asztal - mind jól szolgálja a kikapcsolódást. A személyzet előzékeny, udvarias. Az ételek finomak, bár a választék kicsit bővebb is lehetne. A szoba kényelmes, a fürdőszoba szép.
Hiányosság viszont, hogy a 4 napban nem jöttek takarítani, még a fürdőszobát feltörölni sem. A fürdőszobában hiányoltuk a(z üveg) fogmosópoharat. A szobai szekrényben több akasztó kellett volna. A szoba hátránya még, hogy egész nap sötét az ablak előtt magasodó hegyoldal miatt. Kevésnek találtuk az 5 TV-adót. Hiányoltuk a szobában a wifi-t. Összességében meg vagyunk elégedve, nagyon jó volt a szállás a pihenéshez és a környékbeli kiránduláshoz.
2015. december 9.a párjával járt itt 35Uszoda, masszázs kiváló, a szauna is jó volt. A reggelinél hosszasan nem volt személyzet az étteremben, vacsoránál is sokat kellett várni a pincérre. Úgy emlékszünk, 5 évvel ezelőtt választékosabb és finomabb volt az étel. (Igaz, akkor főszezonban voltunk. ) A szobában és a fürdőszobában kellemetlen szag terjengett, mintha szennyvízszag lett volna. Kicsik a ruhásszekrények, de egyébként a szoba berendezése kényelmes volt.
2013. augusztus 14.a párjával járt itt 25 Tetszett: a szálloda elhelyezkedése a városon belül, a kedvező ár. Nem tetszett: avítt belsőtér, kívül málladozó épület, színvonaltalan fürdőszoba ( csupán zuhanytálca, műanyag függönnyel stb. ). A "büféreggeli" gyenge minőségű, a választék szűkös volt (legolcsóbb virsli, ill.
sütőkolbász darabkák, rajtuk kívül még egy melegételként rántotta vagy tükörtojás, de mindez hidegen, mert a pult nem volt alkalmas melegen tartásra. A 3 felvágott a legolcsóbb fajtákból;egyfajta (natúr) joghurt;csupán egyféle (fehér) kenyér, a péksütemények teljes hiánya stb. ). A menüválasztásos vacsorában a levessel nem volt gond, viszont a választható 2. fogásnál az olcsóságra törekvés egyértelműen látszott, nem beszélve a méltatlan desszertről: lengyel csoki, ill. a legolcsóbb pálcikás jégkrém felszolgálása. Gazdátlannak, ill. működési gondokkal küzdőnek tűnt a szálloda. Valószínűleg a wellness miatt 3*-os a hotel, mert az elhelyezés és az ellátás alapján jóindulattal lehetne 2*-ot adni. Összességében az ár miatt előnyös volt (tkp. nem bántuk meg), de így is csalódás. Lehet, hogy az árból ennyit tudnak kihozni, de akkor ezt előre tudatni kellene. A képen szebbnek, jobbnak tűnt, de csak kívülről láttunk képet.