2017. január 3.a párjával járt itt 55 Én nagyon elégedett voltam a szállodával! Megérkezésünkkor iszonyúan éreztem magam, nagyon magas volt a vérnyomásom. Szóltam a recepciós fiatalembernek, hogy szükségem van egy vérnyomásmérőre. Azonnal telefonált és perceken belül megjelent két szállodai dolgozó egy vérnyomásmérővel. Megmérték a vérnyomásomat.
Csak akkor hagytak magamra, amikor is meggyőződtek róla, hogy gyógyszerekkel el vagyok látva és már nem lesz baj. Felvilágosítottak arról is, hogy ha bármi gondom lenne, éjszaka is hívjam őket bátran. Ott tartózkodásom egész ideje alatt figyelemmel kísérték az állapotomat. A szoba tiszta, rendezett. Külön kiemelném, hogy a szobában a hőmérséklet nagyon kellemes volt úgy éjszaka, mint nappal. LCD televízió van. Igaz, egy kicsit szűk a fürdőszoba, ill a WC, de végül is nem zavaró. A hotelben több lift van, ami azért is fontos, mert sosem kellett sokat várakoznunk ha igénybe akartuk venni. Az étkezés és kiszolgálás szuper. A Wellness részleg csodálatos! Minden tekintetben csak az elismerésemet tudom kifejezni. Fergeteges hangulatban telt a Szilveszter is. Bőséges vacsora és ellátás, nagyon jó zenekar. Már vacsora közben elkezdődött a tánc, ami azt igazolja, hogy nemcsak én éreztem jól magam ! 'Ja és Tóth Vera műsora emelte a Szilveszter fényét! Éjfélkor nagyon szép tűzijáték és sok-sok tánc. Köszönet mindenkinek, akinek munkája lehetővé tette ezt a nagyon szuper Szilvesztert. Szinte teljes biztonsággal mondom, hogy ide vissza kell mennünk. Kisgyermekeseknek és kutyásoknak is bátran ajánlom.