2019. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 45Viszonylag gyors kiszolgálás, bőséges kínálat. Kint a szabadban tudtunk enni, ami egy szép nyári napon felbecsülhetetlen. Az ebédünk finom volt, bár mélyebb nyomot nem hagyott bennünk. A pincér kedves és gyors volt, a személyzet segítőkész. Arra az esetre tökéletesen megfelel, ha a bobozás után megéhezünk, és már nincs kedvünk éttermet keresgélni, hiszen nagyon közel van.
2019. augusztus 18.családjával járt itt 55 Augusztusban, hétköznap jártunk itt, ráadásul épp ebédidőben. Ennek ellenére remek helyet kaptunk kint a teraszon. Az italokat nagyon rövid időn belül megkaptuk, és az ebédre sem kellett sokat várni. A csülökpörkölt sztrapacskával egyszerűen fantasztikus volt éppúgy, mint a magyaros gombaleves.
Biztos vagyok benne, hogy nem máskor is itt fogunk ebédelni, ha Esztergomban járunk.
2019. augusztus 18.családjával járt itt 55Idén már másodszor szálltunk itt meg, és most sem csalódtunk. Kedves vendéglátók, kényelmes szoba, tisztaság fogadott most is. Tökéletes az elhelyezkedés, a fürdő 2 perces sétára van. Bármikor megyünk Sárvárra, biztos, hogy mindig itt fogunk megszállni. Köszönjük a vidám beszélgetést, és a kávét! :)
2018. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 55 A lehető legjobb választás, ha Sárváron akarunk megszállni. A vendéglátók, a szoba egyaránt csillagos ötöst érdemel. Először jártunk itt, de biztos, hogy nem utoljára. Tisztaság, jól működő klíma, barátságos fogadtatás várt minket. Az elhelyezése is tökéletes, néhány perc alatt a fürdőbe lehet érni.
Parkolás szempontjából is kifogástalan, biztonságos, zárt parkolóhely várja a vendégeket. Csak ajánlani tudom.
2017. augusztus 14., kollégákkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csapatépítő tréning keretében fogyasztottuk itt az ebédünket. Az egész csapat elégedett volt az általa választott étellel, pedig szinte ahányan voltunk, annyi félét választottunk. Ízletes, szépen tálalt, és bőséges ebédet kaptunk, és a kiszolgálásra sem volt semmi panaszunk.
A környezet is kellemes volt a kerthelyiségben, igazán jó hangulatban telt az ott töltött idő. Bátran merem ajánlani mindenkinek.
2016. október 5.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2 éjszakát töltöttünk a családdal augusztusban a Fehér Rózsa Fogadóban, és az éttermében fogyasztottuk el a reggelit és a vacsorát. Nagyon kellemes benyomásunk van a helyről, a pincérek udvariasak, rugalmasak, ami egy 7 éves kislány kívánságait tekintve nagyon jól esett. Az ételek mennyisége és minősége kifogástalan volt, a hely hangulatos.
Bátran merem ajánlani mindenkinek. Amennyiben legközelebb Sopronban járunk, egészen biztos, hogy ismét ide fogunk jönni. Köszönünk mindent!
2016. február 11.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat a Park Hotelben, köszönet a kedves, figyelmes, segítőkész személyzetnek. Az étkezés is teljesen kielégítette igényünket. Nagy örömünkre szoltált, hogy elég széles időkorlát volt megadva mind a reggelire, mind a vacsorára. A szoba kényelmes és tiszta volt.
Amennyiben újra Gyulát választjuk pihenésünk úticéljává, biztos, hogy ismételten itt fogunk megszállni.
Park Hotel Gyula válasza
Köszönjük értékelését,kedves szavait .Örömünkre szolgált ha kellemesen telt itt tartózkodásuk.Várjuk Önöket a következő alkalommal is ,immár visszatérő vendégeink között.
2016. február 12., , Park Hotel Gyula