2021. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 35 A szoba nagyon kicsi kinyitott pótágy esetén pedig egyenesen szűk. A liftek mindig tele vannak volt hogy 4-5 liftet is el kellett engedni mert nem fértünk be. Az konyha nagyon jó a választék bőséges az ételek finomak. Viszont az étterem túlzsúfolt és hangos úgy éreztem magam mintha valami nyári gyerektáborban étkeznék minden alkalommal.
A személyzet előtt le a kalappal mert ezt nagyon jól kezelték másodpercek alatt elvitték a fölösleges tányérokat illetve letakarították a megüresedő asztalokat, hogy a folyamatosan érkezők is le tudjanak valahova ülni. Az egyébb szolgáltatások jók de ez a hely a kisgyermekeseknek való egyértelműen mi már kinőttünk ebből.
Danubius Hotel Marina válasza
Kedves Vendégünk,
Elsőként szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta az élményeit és tapasztalatait a Danubius Hotel Annabella szállodánkkal kapcsolatban. Nagyon szépen köszönjük, hogy megemlítette a kedves és odaadó személyzetünket, ők tényleg mindent megtesznek azért, hogy biztosítsák a kedves vendégeink kényelmét.
Továbbá szeretnénk elnézést kérni a kellemetlenségekért. Ugyanakkor reméljük, hogy az itt töltött idő kellemesen telt és összességében jól érezték magukat nálunk. Reméljük, lesz még alkalmunk viszontlátni Önöket, addig is minden jót kívánunk!
Üdvözlettel,
Hotel Management