2015. január 21.a párjával járt itt 55 Különleges három napot töltöttünk egy különleges hotelben. A szoba kellemes és tiszta volt, az ételek nagyon finomak, az adagok bőségesek. Ez talán még nagyon sok szállodára jellemző, de itt több, máshol nem tapasztalt plusz szolgáltatás is várt bennünket, ugymint privát jakuzzi gyertyafénnyel, pezsgővel, halk zenével, vacsorakor korlátlan borkóstolás az egri borokból, kávéjegyek, mindenféle különleges kávékra.
A welness részleg bár nem túl nagy, de a mi igényeinknek megfelelő. Egyetlen negatívum: a mozgássérült, vagy nehezen járó ember előzetesen érdeklődjön,mert mindenütt rengeteg a lépcső, s én nem láttam akadálymentesítést.
2015. január 11.a párjával járt itt 55Novemberben töltöttünk el 3 napot a férjemmel itt . A csodálatos hely, a szálloda gyönyörű fekvése nem volt meglepetés. Nagyon kellemesen érintett viszont bennünket az a kedvesség és segíteni akarás, amit mindíg éreztünk a szálloda valamennyi munkatársa részéről. Tavasszal szeretnénk visszamenni megint 3 napra, de addigis mindenkinek jó szívvel ajánlom .