2013. május 3.barátokkal járt itt 55 Ez a kedvenc éttermem évek óta ide járok és tényleg mondom egyszersem kellett csalódnom. Az ételek nagyon finomak a felszolgálók kézségesek,kedvesek és felkészültek. Ha nem vagy biztos abban mit szeretnél enni szívesen segítenek,tanácsot adnak. Bármilyen extra kívánságodat teljesítik. Egy idő után már szinte családtagként üdvözölnek.
Nagy specialitásuk a krumplilángos különböző feltétekkel kb. 30 féle . Érdemes kipróbálni annak aki Miskolcon jár,Jó szívvel ajánlom.
2013. május 3.gyerekekkel járt itt 55Néhány kellemes napot töltöttünk el ott. Kifogástalan ellátásban volt részünk. Az ételek osztályon felüliek voltak. A személyzet nagyon kedves és figyelmes lesték minden kívánságunkat. Csak jókat mondhatok,Szívesen visszamennék oda . Mindenkinek ajánlom jó szívvel. A belső világ meghökkentő furcsa desing de nagyon tetszett. A medence lehetne egy kicsit nagyobb.