2019. április 24.a párjával járt itt 45 A hotel elhelyezkedése nagyon jó, közel van a part és a bevásárló sor is. Aki borozgatni szeret, sétatávolságban van sok pincészet vendéglátóhelye. Kirándulásokra is kínálkozik lehetőség. A hotel teljes személyzete - a recepció, az étterem dolgozói és a szobaasszonyok - nagyon udvarias, segítőkész.
A welness részleg nem túl nagy, főleg a pihenő része lehetne tágasabb, de a telt ház ellenére sosem volt zsúfolt és a medencében lehet úszni is. Az ellátás nagyon jó volt, a fogások ízletesek voltak, különösen a levesek. Mindenki találhatott magának megfelelő ételeket a reggelinél és a vacsoránál is. Néha voltak fennakadások az italautomatáknál, de az inkább a szűkös helynek volt köszönhető. A szoba kényelmes, a modern design kedvelőinek biztos tetszetős. Jó szolgálatot tett a szobához tartozó méretes terasz a napozóágyakkal. Az ágyak kényelmesek. Ha negatívumot keresünk, a szobában a fotel inkább szép, mint praktikusan használható - már akinek tetszik -, és a szoba nagyságához képest a tv is lehetne nagyobb méretű.