2014. december 2.gyerekekkel járt itt 25 Másodszor jártunk ebben a szállodában, nem tervezzük, hogy visszamegyünk. A **** csillaghoz képest az éttermi szolgáltatás szegényes, a nagy medencéjükben senki sem fürdik, mert olyan hideg a víz, a jakuzzi medence fala piszkos, a konditeremben a gépek elavultak, hiányosan működnek. A személyzet kedves, segítőkész.
Az Igazgató Úr viszont a vendégek füle hallatára minősíthetetlen hangnemben káromkodik és kiabál.
2014. július 11.gyerekekkel járt itt 55 Törzsvendégek vagyunk. Mindig szívesen térünk vissza. A szálloda gyönyörű környezeten fekszik. A wellness részlegük csillagaik számát túlszárnyalja. A konyhájuk jó. Gyalogosan is sok kellemes látványosság elérhető. gyerekkel is. Egyetlen kellemetlenségünk volt velük.
2013 szilveszterét szerettük volna náluk tölteni, de egy nap csúszással tudtuk volna igénybe venni, melyet nem tartottak kivitelezhetőnek. Így nem velük szilvesztereztünk. Egyszer a szekrényben felejtettünk pár ruhadarabot, melyet nagyon készségesen utánunk küldtek. Máig köszönjük.
2014. július 11.gyerekekkel járt itt 55 2013 karácsonyát töltöttem itt a családommal. Igazán meghitté, kellemessé tették ezt a szép ünnepet. A wellness részleg nagyon jó elosztású, kellemes. Az élménymedencében rengeteg volt a klór, a szemünk állandóan könnyezett, köhögtünk. Az úszómedencének picit hűvös a vize.
A környék gyönyörű, nagyon jó programokkal szórakoztatták a felnőtteket és a gyerekeket is.