2017. augusztus 7.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes, élményekben gazdag hétvégét sikerült eltöltenünk a párommal az egri Szent István hotelben. A szobához tartozó hatalmas tereszról festői kilátásban volt részünk, ahonnét megcsodálhattuk Eger város nevezetességeit a naplementében. Kellemes sétákat tehettünk a szállodához tartozó hatalmas, gyönyörű kertben.
De nagyon tetszett,illetve különleges volt az is, hogy egy hűvös katakomba rendszeren át is lehetett közlekedni a szálloda külön álló épületei között. Megvoltunk elégedve a hotel Wellness részlegével is, aminek szolgáltatásait igyekeztünk kihasználni az ott töltött idő alatt. Nagyon ízletes magyaros ételek sorakoztak fel a vacsora kínálatában, amihez szintén kitűnő minőségű egri borokat fogyaszthattunk korlátlan mennyiségben a vacsora ideje alatt. Szintén tetszett a második este során a borházban megrendezett vacsora, melyhez a helység nagyon kellemes klímát biztosított számunkra. A személyzet nagyon udvarias és segítőkész volt.