2022. július 20.családjával járt itt 55A Tettyét körbejárva és a Mésztufa barlangot bejárva, már csak egy kávéra és hűsítő italra volt szükségünk.
A barlang szomszédságába adott is volt a hely. Nagyon kényelmes a kerthelység és nem utolsó sorban gyönyörű onnan a kilátás is.
A kávé is nagyon finom volt, igaz a vizet hiányoltam mellé.
A hűsítő ital is kellemesen hideg volt a nagy melegben.
2022. július 20.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már nem első ízben, de nem is utoljára jártunk a vendéglőben. Most is mint minden alkalommal udvariasan fogadtak bennünket. Jó idő lévén a kerthelyiségben foglaltunk helyet. Hideg italainkat megkapva nem sokat kellett várni a kiválasztott ételekre sem. Nehéz választani is, mert minden kifogástalanul finom.
Kicsi áremelkedés ott is volt ősz óta, mikor utoljára jártunk arra, de ez sem vészes az adagok mennyiségéhez és minőségéhez képest. Távozáskor meg is "fenyegettük" az személyzetet, hogy ősszel újra jövünk.
2022. június 29.barátokkal járt itt 55Mint ahogy a címben is írtam csak egy kávéra tértünk be a cukiba.
Kint a szabad levegőn foglaltunk helyet.
Egy fiatal kiszolgáló hölgy hamar ott is termett.
Finom forró kávét kaptunk ahogy illik, vizet hozzá.
Csak apró észrevétel, az asztal nem volt letörölve az előző vendég után, de ettől még, ha arra járunk biztosan ott fogunk kávézni.
2022. május 2.barátokkal járt itt 55 Átutazóban voltunk Sátoraljaújhelyen. Korai indulás miatt nem reggeliztünk így a piacon próbálkoztunk lángosos vagy Laci pecsenyés büfét keresni. Sajnos egyik sem volt, de ezt a pékséget ajánlották. Nem csalódtunk, igaz lángos nem volt, de nagy választékban friss édes, sós pékárú, hot-dog, pizza. Jó be is vásároltunk.
Nem csak reggeli volt, de még az uzsonnánkat is letudtuk vele. Az ott dolgozó hölgyek rendkívül kedvesek, segítőkészek voltak. Valószínű még felkeressük őket, ha arra járunk. Fotót legközelebb készíteni fogunk a fincsi termékekről amit meg vásárolunk.
2022. május 2.barátokkal járt itt 55A Felvidékről hazafelé tartva tértünk be egy kávéra az étterem presszó részébe.
Kedves fogadtatás, udvarias kiszolgálás és jó kis beszélgetés alakult ki a tulajdonossal.
Nagyon finom volt a kávé. Legközelebb az éttermet is kipróbáljuk, ha arra járunk.
2022. március 18.barátokkal járt itt 55Ahogy a címben is írtam, csak egy kávéra tértünk be az étterembe a kirándulásunk során.
A felszolgáló hölgy rendkívül udvariasan fogadott bennünket.
A kávé percek alatt gőzölgött előttünk.
Nem voltak sokan az étteremben így kicsit el is beszélgettünk a kedves hölggyel.
Ha arra járunk nem hagyjuk ki ezt a helyet és a barátoknak is ajánlani fogjuk.
2022. február 21.barátokkal járt itt 55 Egy kellemes kirándulás befejezése egy finom vacsorával ismételten Edelényben. Nem első ízben és nem is utoljára tértünk be a kisvendéglőbe. Mindig örömmel megyünk hisz a fogadtatás, a kiszolgálás és az ételek is kiválóak. A pincérek nem csak jönnek-mennek, hanem kedves szavakat váltanak a vendégekkel.
Sok helyen példát vehetnének róluk, még a sok csillaggal ellátott éttermekben is. Ragyogó tisztaság mindenhol, halk zene és a félhomály még élvezetesebbé teszi a helyet. A berendezés, a képek a falon és a "kandalló" is emeli a hangulatot. Mi most is örömmel számoltunk be a barátoknak ottlétünkről. Csak így tovább, GRATULÁLUNK!
2021. július 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Annak reményében mentünk a Tiszához, hogy a híres Tiszavirágzást láthassuk. Azt sajnos nem sikerült, de a csárdába egy jót enni igen. Jó volt, hogy kint ülhettünk le a kerthelységben, a melegben kellemesen járt a levegő. Persze, ha Patkós csárda akkor birka pörkölt és rántott ponty, már nem első ízben. Jó hideg alkohol mentes sörrel.
A kiszolgálás gyors és udvarias. Az ételek bőségesek, finomak voltak. Ha utunk arra vezet mi biztosan betérünk még.
2020. október 7.a párjával járt itt 55 Nagyon sok apartmanban szálltunk már meg. Ez a szállás az elsők közé sorolható felszereltségben, tisztaságban, elhelyezkedésben. Kiemelkedő a konyha felszereltsége eszközökben és az alapvető élelmiszerekben. Reggelente friss kávét főzhettünk az ott rendelkezésre álló őrölt kávéból.
Tea filter is rendelkezésre állt, de azt meghagytuk az utánunk jövő vendégeknek. Az étkezést is kiválóra értékeltem, mert jól elláttuk magunkat és finomakat ettünk egy vendéglőben, mivel a szállás önellátó. A szobák felszerelése is minden igényt kielégít. Külön kiemelném a szekrényben a sok vállfát aminek jó hasznát vettük. Az ágy kényelmes, az ágynemű kellemes, illatos. A fürdő kicsit apró, de tiszta és ott is minden megtalálható amire szükség van. A nappaliban is kényelmes sarok kanapé amin jó heverni TV nézés közben, igaz ránk ez nem jellemző. A teraszon hűvös idő ellenére is jó kis szülinapi bulit csaptunk a szomszédokkal. Ismerőseimnek, barátoknak biztos figyelmébe ajánlom ezt a kedves szállás helyet! Mi rendkívül jól éreztük magunkat!
2020. október 7.a párjával járt itt 55 A közeli Berekfürdőn töltöttünk pár napot és gondoltuk, hogy körbe nézzünk a környéken. Így jártunk Kunhegyesen. Miután letudtuk a látnivalókat, érdeklődtünk hol találunk jó cukrászdát. Egy kedves hölgy ajánlotta az Aranycsésze kávézót. Hamar meg is találtuk a kívül is már magával ragadó épületet.
A belső is gyönyörű, ízléses és patyolat tiszta. A kis hölgyek rendkívül kedvesek, barátságosak és segítőkészek. Egy-egy sütire tértünk be, de mellé forró szörpöt is fogyasztottunk mivel még addig soha nem találkoztunk ilyennel. A kiválasztott sütik és a szörp is nagyon-nagyon finom volt. Ajándékba kaptunk 1-1 tollat ami szép gesztus és nagyon örültünk neki. Nem tudni, hogy járunk-e még Kunhegyes felé, de, ha igen az biztos, hogy a kávézót akkor sem hagyjuk ki, sőt a barátainknak is hírül adjuk.