2014. október 5.barátokkal járt itt 55 Az étterem egy teraszos megoldással készült ami szezonális. Még az utolsó héten a bezárás előtt jártunk ott a napokban. Nem volt már nagy tömeg a nyárihoz képest. Kedvesen fogadtak bennünket. A kiszolgálás az ételek minősége, mennyisége szuper volt. Az árak is nagyon kedvezőek voltak sok vendéglő áraihoz képest.
A pincér szívesen és kedvesen válaszolt minden kérdésünkre. Ha arra járunk jövő nyáron biztosan újra betérünk.
2014. szeptember 8.barátokkal járt itt 55 Pásztó és környékén voltunk kirándulni. Útban Budapest felé betértünk a csárdába egy kései ebédre. Kellemes tiszta környezet, udvarias kedves személyzet fogadott bennünket. Készségesen álltak rendelkezésünkre az étel választásban is. A kiszolgálás gyors, az ételek frissek, finomak és bőségesek voltak.
Az ebéd utáni kávé forró és zamatos volt. Fizetéskor is a pincér kedvesen beszélgetett velünk. Ha arra járunk mi biztos újra betérünk, sőt az ismerőseinknek is szívesen ajánljuk. Sajnos fotók nem készültek, de majd legközelebb!
2014. szeptember 8.barátokkal járt itt 55 Szeptember 2. -án ebédeltünk az étteremben. Kései ebéd volt, már kevesen voltak az étteremben. Kedvesen fogadott bennünket a személyzet, kedves kis hölgy szolgált ki bennünket. Az általunk fogyasztott ételek nagyon finomak és bőségesek voltak. Az étterem berendezése, belső elrendezése, tisztasága, az asztalok terítéke lenyűgözött bennünket.
Az engedélyezett fotózással is sokáig megmarad az emlékünkben. Messzemenőkig elégedettek voltunk és csak ajánlani tudjuk minden arra járónak.
2014. augusztus 25.barátokkal járt itt 55Már 4 alkalommal voltunk a kempingben. A tisztaság, a felszereltség a személyzet hozzáállása kifogástalan. Az, hogy az árban benne van a fürdő belépő nagyon előnyös. Az étkezést nem vettük igénybe, mert a jól felszerelt konyhában bármit el lehet készíteni és az sem utolsó szempont, hogy az ember nincs időhöz kötve.
Mi még biztos visszatérünk.
Csak így tovább!
60 fotózott hely / 5 oldalon