2018. október 12.a párjával járt itt 35Juliusban voltunk elég drága szálloda nem beszélve a parkolás 1ooo ft/éj. Különben a szoba tiszta volt az étterem remek. A strand nagyon jó
ajánlani nem igen ajánlanám mert elég drága. Személyzet mit mondjak alig találkoztam csak a recepcion ott viszont ki és bejelentkezésnél találkoztam. Nem volt semmi gond igy nincs kit dicsérni.
2018. október 12.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vettem a fiam 5o. ik születésnapjára Bikalra mivel Én a 7o ikre tőlük kaptam a bikali szállást és azt mondtam hogy a gyerekeimnek is látni kell. Nagyon tetszett nekik is igy ha a pénztárcám meg engedi még szeretnék vissza menni a gyerekekkel.
Minden nagyon szép az ételek finomak a szoba gyönyürű a palotába voltlunk a fürdő nagyon szép. Minden tiszta a személyzet aranyos. Csak ajánlani tudom.
2014. november 4.családjával járt itt 552013. ban és 2014 ben is a Hotel vendégei voltunk nagyon megvoltunk elégedve a személyzettel is a tisztasággal ,kényelmesek a szobák tiszták.
2014 ben a gyermekeket még egyszer befizettük és nekik is nagyon tetszett attol függöen, hogy már voltak ott. Remélem, hogy még mint nyugdijasok elfogunk tudni menni.
Nagyon ajánlom főleg fiataloknak.
2014. október 29.a párjával járt itt 55 2014. okt. ben jártam férjemmel a Royal Panzióban csendes nyugodt környezetben . A panzóban tisztaság van a panzió kivül belül nagyon szép. A tulajdonos és a személyzet oly annyira vendég szerető hogy ilyennel még nem találkoztam pedig elég sokat járunk szállodába. A reggeli bőséges és hogy a kávét is felszolgálják.
A strandon található étterem bőséges és finom ételeket kinál ami nem mindegy hogy 15 féle ételből választhattunk. Mindenkinek ajánlom a Royal Panziót és ha Cserkeszölőre megyek csak a Royal-t választom.
2014. szeptember 29.családjával járt itt 55 2014. áprilisban jártunk itt a családommal nagyon tetszett semmi rosszat nem lehet irni róluk. A tulaj minden este pálinkával fogadta a vendégeket vacsora előtt. A csomaghoz tartozó jegyet, kupont kérés nélkül adták. A szobák tiszták a pincérek udvariasak. Nagyon jól éreztük magunkat.
A férjemmel fiammal és mennyemmel töltöttük a kárácsonyra kapott ajándék utalványt. Máskor is szivesen vissza megyük. Terézia
2014. szeptember 29.a párjával járt itt 35 2013. okt. ben jártunk férjemmel a bástya wellnessbe mondjuk, akkor wellnessnek nem mondanám, mert egy kis medence van ami hidegvizzel volt feltöltve . De lehet hogy azóta már más. Viszont az étterem és az ételek valami csodálatosak voltak úgy hogy kárpótolta a wellnesst,
A szobák szépek és tiszták voltak.
Amit hiányoltunk hogy más szállodákba mikor odaérkezünk átadnak minden csomaghoz tartozó plusszt. Itt mindent kérni kellett. Terézia
2013. szeptember 24.a párjával járt itt 55Itt jártunk férjem születésnapjára kapta gyönyörű hely a szállás és az ellátás valami fantasztikus. Szebb születésnapi ajándékkal nem is kedveskedhettem volna. A személyzet is kiváló
aranyosak és mindent megtesznek a vendég kedvére.
Ha lehetőségem nyilik még biztosan ujra elfogok menni.